Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання лікарні

Дата: 30.03.2020 11:44
Кількість переглядів: 1556

Дрогобицька районна рада

                                                                                     М.Сікорі

Львівська обласна державна адміністрація

М.Козицькому

Дрогобицька районна державна адміністрація

О.Стасулі

 

     ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Меденицької селищної ради сьомого демократичного скликання

             Ми депутати Меденицької селищної ради схвильовані ситуацію, яка склалася внаслідок пандемії коронавірусу COVID 19 та ситуацією щодо ліквідації з 01.04.2020 року відокремлених структурних підрозділів КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької районної ради, а саме: Дрогобицьку районну лікарню №1  смт Меденичі та Опарівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Так, як сесією Дрогобицької районної ради 05.12.2019 року було прийнято рішення №376, в якому було вирішено припинити шляхом ліквідації з 01.04.2020 року відокремлених структурних підрозділів КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької районної ради, а саме: Дрогобицьку районну лікарню №1  смт Меденичі та Опарівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Слід зазначити, що дане рішення приймалось без запрошення керівництва Меденицької селищної ради та представників вище вказаних відокремлених підрозділів КНП «Дрогобицька районна лікарня».

У зв’язку з цим враховуючи рішення сходу жителів громади, щодо збереження на території ОТГ медичного закладу, сесією Меденицької селищної ради було прийнято рішення  від 07.02.2020 року № 645  про створення КНП «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області.

В даний час документи на отримання ліцензії на медичну практику та наркотичні засоби знаходяться на розгляді в Центрі ліцензування Міністерства охорони здоров’я України.  

Зважаючи на рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації від 26 березня 2020 року №10 де комісія зобов’язує перевести усі заклади охорони здоров’я на суворий протиепідемічний режим, створення мобільних медичних бригад з метою активного виявлення і надання допомоги хворим на COVID-19 просимо Дрогобицьку районну раду до 1.04.2020 р. розглянути  питання на сесії та прийняти   рішення про   призупинення дії рішення Дрогобицької районної ради Львівської області від 05.12.2019 №376 “Про припинення шляхом ліквідації окремих структурних підрозділів КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької районної ради» до отримання ліцензій КНП «Меденицька лікарня» та не проводити вивільнення медпрацівників, які будуть працевлаштовані в новоствореному медичному закладі, що дасть можливість забезпечення своєчасного повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів з метою не поширення пандемії, як на території нашої громади так і в населених пунктах району, які не входять в об’єднану громаду і, які обслуговує медичний заклад смт. Меденичі та Опарівська амбулаторія.

В свою чергу Меденицька селищна рада   гарантує співфінансування  для проведення видатків по оплаті праці працівників медичних установ.

Прийнято на десятій позачерговій сесії                              

                                                                           Меденицької селищної  ради

                                                                              VII скликання 26.03.2020 року

 

 

 

 

       Голова селищної ради                                                        В.Шулак

РІШЕННЯ

від 26 березня  2020 року  № 755  

https://rada.info/upload/users_files/04374743/b16944ca57c852c234c4e586420da0df.doc

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь