Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2024 р., 12:20
Враховуючи лист Генерального штабу Збройних Сил України від 18.04.2024
24 Квітня, 2024 р., 13:43
В умовах повномасштабної та гібридної інформаційної війни росії проти України громадянам важливо опиратися ворожій пропаганді, вміти відрізняти фейки та максимально ефективно використовувати цифрові технології для особистої безпеки.
23 Квітня, 2024 р., 10:24
Повідомляємо Вас, що ТзОВ "ГАЛИЧИНА - ЗАХІД" здійснюватиме технологічні обприскування із внесення міндобрив та обприскування сільськогосподарських культур для їх захисту на землях, які перебувають у його користуванні та розташовані на території Вашої громади, а саме в нічний час в період 
22 Квітня, 2024 р., 16:43
  Розпочались весняно-польові роботи. І одним  із завдань соціальних робітників  КУ “Центр надання соціальних послуг  Меденицької селищної ради ” у цей   період  є   вчасно посадити все необхідне на присадибних ділянках підопічних.
19 Квітня, 2024 р., 13:30
Одним із пріоритетних завдань держави у сфері захисту прав дітей є розвиток та підтримка сімейних форм виховання, серед яких прийомні сімʼї та дитячі будинки сімейного типу. Такі форми влаштування для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дають можливість дітям вразливих категорій відчувати сімейне тепло та підтримку, почувати себе у безпеці, сприяють їхньому повноцінному соціальному та емоційному розвитку. 
19 Квітня, 2024 р., 11:36
У зв’язку зі збройною агресією російської федерації, обстрілами та виведенням з ладу енергетичного обладнання Львівщини, з метою збалансування об’єднаної електроенергетичної системи та запобіганню масштабним вимкненням електричної енергії, на виконання вимог щодо вжиття невідкладних заходів економії електроенергії на території Меденицької ОТГ ( в тому числі, шляхом обмеження роботи вуличного освітлення).
16 Квітня, 2024 р., 14:37
18 квітня о 10:00 відбудеться офлайн-тренінг для власників та керівників малих та середніх підприємств переробної промисловості Львівської області з питань подання заявок на державні гранти «Новий рівень» (до 8 млн. грн).
16 Квітня, 2024 р., 11:04
В державі та на Львівщині триває процес актуалізації стратегічних документів з метою врахування викликів війни.
16 Квітня, 2024 р., 10:21
Дитинство – надзвичайно важливий період у житті кожної людини, адже саме в дитинстві формується світогляд та закладаються загальнолюдські цінності. Те, яким було дитинство у людини, безпосередньо впливає і на її майбутнє.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь