Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протокол № 12 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 31.07.2020 16:28
Кількість переглядів: 863

МЕДЕНИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ                                

82160, смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52

Протокол № 12

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

Від 31 липня 2020 року                                            смт. Меденичі

        

Головував: заступник селищного голови, перший заступник голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богдан ЖОВНІРЧИК

 

Присутні: - члени комісії комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій(згідно списку);

 

Запрошені: начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення                 А. Ванівський, спеціаліст І категорії гуманітарного відділу Меденицької селищної ради з питань культури, молоді та спорту Л.Дякович

 

Порядок денний:

 

  1. Про продовження карантину на території Меденицької селищної ради і можливість функціонування НВК, шкіл і дошкільних навчальних закладів в умовах карантинних обмежень.

 

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Меденицької селищної ради, на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»,

 

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

 

  1. Продовжити терміни дії попередніх протокольних рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Меденицької селищної ради щодо введення карантинних обмежень на території селищної ради.

 

  1. Дозволити роботу закладів харчування на території селищної ради з 7:00 до 23:00 год. відповідно до чинних протиепідемічних вимог головного санітарного лікаря України

 

 

  1. Після встановлення рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 у регіоні вважати чинними обмеження, які вводить ПКМУ № 641 22 липня 2020 року відповідно до рівня епідемічної небезпеки.

 

  1. Спеціалісту І категорії гуманітарного відділу селищної ради                        Л. Ладанай спільно з керівниками дошкільних навчальних закладів, шкіл і НВК розробити план заходів щодо функціонування шкіл, НВК і дошкільних навчальних закладів в період карантину, визначити потребу щодо закупівлі дезінфікуючих засобів, засобів гігієни та обладнання необхідного для роботи дошкільних навчальних закладів, шкіл та НВК з урахуванням вимог постанови головного санітарного лікаря України № 25 від 21.05.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19), постанови головного санітарного лікаря України № 42 від 30.07.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19)».

 

  1. 4.1. Розроблені заходи та інформацію про потребу надати селищному голові.

Термін: до 14.08.2020 року

 

  1. Відзначити те, що відповідно до пункту 10 ПКМУ від 17 червня 2015 року «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій»:

- «рішення комісії, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці».

 

  1. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності забезпечити:

 

  • на період дії карантину з метою обмеження скупчення осіб в транспорті та на шляхах прямування на роботу/з роботи застосування за можливості гнучкого режиму робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, дистанційну (надомну) роботу;

-  встановлення відстані у прикасовій та касовій зонах закладу торгівлі між особами (за винятком покупця і продавця) не менше ніж 1,5 метра та/або наявність між ними відповідних захисних екранів;

- дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до приміщень.

 

  1.  Рекомендувати суб’єктам господарювання на період дії карантину внести (у разі потреби) зміни до режимів їх роботи з метою встановлення початку роботи о 9-й, 10-й годині чи більш пізній час. Зокрема, встановити початок роботи о 10-й годині або більш пізній час для суб’єктів господарювання, які провадять свою діяльність у таких видах економічної діяльності:

 

  • оптова та роздрібна торгівля;
  • ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів;
  • поштова та кур’єрська діяльність;
  • тимчасове розміщення та організація харчування;
  • страхова діяльність;
  • освіта;
  • надання соціальної допомоги;
  • мистецтво, спорт, розваги та відпочинок.

 

  1. Директору КНП «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради  Н.Ільків надати Меденицькій селищній раді потребу в коштах для закупівлі ІФА аналізатора.

Термін: до 06.08.2020 року

    1. Рекомендувати голові селищної ради вжити невідкладних заходів для виділення коштів для закупівлі ІФА аналізатора КНП «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради.

 

  1. Спеціалісту І категорії гуманітарного відділу Меденицької селищної ради з питань культури, молоді та спорту Л.Дякович опублікувати інформацію про результати засідання комісії на офіційному сайті селищної ради, довести рішення комісії до керівників навчальних закладів та всіх релігійних конфесій, що знаходяться на території селищної ради.

 

 

9. Контроль за рішенням комісії покласти на заступника голови селищної ради Б.Жовнірчика.

 

 

Заступник селищного голови,

перший заступник голови комісії

з питань техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій                                       Богдан ЖОВНІРЧИК

 

Відповідальний  секретар комісії                           Петро БОХОНОК

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь