Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага карантин!!!

Дата: 11.08.2020 15:29
Кількість переглядів: 728

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» продовжено карантин на всій території України.

Залежно від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях регіону встановлюється “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 (далі — рівень епідемічної небезпеки).

 Рівень епідемічної небезпеки встановлюється за результатом оцінки епідемічних показників та визначається рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке розміщується на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України (за посиланням http://covid19.gov.ua), де за посиланням можна ознайомитися з протоколом засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Також на сайті Центру громадського здоров’я МОЗ України розміщена інтерактивна карта «Візуалізація епідемічних показників на рівні  районів та міст обласного значення», де навівши курсором можна побачити актуальний рівень епідемічної небезпеки регіону.

Крім того Постановою Кабінету міністрів України дозволено органам державної влади та органам місцевого самоврядування додатково застосовувати обмежувальні протиепідемічні заходи у регіонах де встановлено “помаранчевий” та “червоний” рівень епідемічної небезпеки.

Також звертаємо увагу, що ПКМУ № 641 від 22 липня 2020 року продовжено дії Постанови  Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” та від 20 травня 2020 р. № 392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”. Отже і залишаються відповідні штрафні санкції за порушення вимог даних постанов.

Постанова 32 по роботі громадських закладів в умовах карантину https://rada.info/upload/users_files/04374743/1032b1f796ce74081630d281797e9102.pdf
   
   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь