Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області

Дата: 15.09.2020 14:50
Кількість переглядів: 996

Відповідно до розпорядження селищного голови 14.09.2020 № 110  «Про проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства  «Меденицька лікарня»Меденицької селищної ради, виконавчий комітет селищної ради оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області (далі по тексту – конкурсна комісія).
З метою створення конкурсної комісії запрошуємо громадські організації з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських організацій не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) (далі по тексту – громадські організації) подавати обґрунтовані пропозиції та делегувати по одному представнику від кожної громадської організації. Для участі у відборі представники громадських організацій повинні надіслати/подати такий пакет документів:

  1. Лист від організації, яка делегує представника до конкурсної комісії, оформлений на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленою печаткою.
  2. Копію документу про реєстрацію організації.
  3. Коротке резюме від організації про її діяльність та про досвід представника у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності.
  4. Заява від делегованого організацією представника із зазначенням його згоди на участь у роботі конкурсної комісії, підписана делегованим представником.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються особисто або
надсилаються поштою до виконавчого комітету селищної ради до 29 вересня 2020 року за адресою: Львівська обл., Дрогобицький район, смт.Меденичі, вул.Незалежності, 52.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь