Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про перевірку стану правовиховної роботи в навчальних закладах

Дата: 03.02.2021 14:23
Кількість переглядів: 2716

Відповідно до повноважень, визначених ст. 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», згідно графіку перевірки, затвердженого наказом начальника служби у справах дітей Меденицької селищної ради від              16.01.21 № 2-ОД, службою проведено перевірку стану правовиховної роботи у  Меденицькій ЗОШ І-ІІІ ст. та Летнянському НВК І-ІІІ ст.

Правовиховна робота у зазначених навчальних закладах проводиться за напрямками: планування, робота з учнями, батьківський всеобуч.

Заходи на дану тематику відображені у річних планах роботи школи, планах роботи класних керівників, соціальних педагогів, шкільних психологів, планах роботи Ради профілактики правопорушень.

Система правового виховання учнів передбачає проведення профілактичних бесід, виховних годин,  флеш-мобів, анкетувань, інформаційних хвилинок для початкових класів, тематичного «Тижня правових знань», акції «16 днів проти насилля», «Запобігання булінгу в НУШ»,  брейн-рингів, тренінгів на тему протидії СНІДу та суїциду.

Інформація правовиховного та правоосвітнього характеру розміщена у вільному доступі на шкільних стендах, у куточках права.

У навчальних закладах наявні соціальні паспорти, ведеться облік дітей, схильних до скоєння правопорушень, та неповнолітніх, котрі вчинили протиправні вчинки.  Сформовані «групи ризику», що включають учнів, що вимагають особливої уваги та контролю з боку педагогічного колективу.  

Налагоджено співпрацю дирекції Меденицької ЗОШ І-ІІІ ст. та Летнянського НВК І-ІІІ ст. зі службою у справах дітей Меденицької селищної ради з питань профілактики правопорушень в учнівському середовищі, запобіганню бездоглядності, правового всеобучу неповнолітніх.

 

 

Служба у справах дітей

Меденицької селищної ради

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь