Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території громади діють обмеження «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Дата: 29.03.2021 09:17
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

26 березня 2021 року відбулося планове засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні розглядалося ряд важливих питань, серед них:

 - про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та додаткові обмежувальні заходи на території громади. Під час розгляду даного питання було наголошено, що на території всієї громади діють обмеження відповідно до «червоного» рівня епіднебезпеки.

 - про необхідність проведення берегоукріплюючих робіт у зв’язку із загрозою руйнування доріг і моста. Для цього вирішено звернутися в ліцензовану організацію для встановлення вартості даних робіт.

 - про запобігання пожежам в екосистемах. Створено рейдові груп до яких включені представники поліції.

 - про стан пожежного водопостачання. Даного доручення керівникам комунальних установ в місячний термін усунути недоліки.

 - про необхідність проведення дизінфекції криниць. Рекомендовано селищному голові підписати угоду з лабораторним центром на проведення хлорування всіх криниць громади.  

 - про захисні споруди цивільного захисту і оцінку стану їх готовності. Зобов’язано балансоутримувачів провести оцінку стану готовності захисних споруд відповідно до наказу МВС № 579.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь