Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Меденицької селищної ради «Про місцеві податки і збори»

Дата: 22.04.2021 12:49
Кількість переглядів: 518

Проект рішення Меденицької селищної ради «Про місцеві податки і збори на 2022 рік» розроблено Управлінням фінансів Меденицької селищної ради.

Мета проекту: встановлення на території Меденицької селищної ради місцевих податків і зборів у відповідності до Податкового кодексу України, з урахуванням вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», приведення нормативного акта у відповідність до змін у чинному законодавстві.

Проект спрямований на встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створює  передумови для соціально-економічного розвитку територіальної громади.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення на поштову адресу: вул.Незалежності, 52, смт.Меденичі та  електронну пошту  medenychiselrada@i.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь