Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ У МЕДЕНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 20.05.2021 18:12
Кількість переглядів: 1406

Вишиванка­ ­­– це генетичний код кожного українця, який показує наскільки багатою та різнобарвною є українська душа, душа великого народу. День вишиванки є улюбленим святом не лише у закладах освіти, а й у кожній українській родині, адже сприяє єдності і культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

У цей травневий день Меденицька громада яскравим дійством долучилася до святкування Всесвітнього дня вишиванки. Всю Меденицьку спільноту привітав селищний голова Михайло Живчин та запросив дітей, які брали участь у святковому заході відвідати Меденицький зоопарк «Лімпопо».  Перед громадою виступили мистецькі колективи комунальних закладів громади, колектив апарату  селищної ради та учні шкіл.

Тож одягайте вишиванку, щоби наш сьогоднішній, такий незвичний світ, наповнився неабиякою красою та гарним настроєм, вірою, що ми єдині та надією на те, що все буде добре!

Відео з флешмобу "Одягни вишиванку"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь