Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі діти! Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 08:05
Кількість переглядів: 538

Дорогі діти, шановні батьки! У перший день літа від усієї душі вітаємо вас із прекрасним святом — Міжнародним днем захисту дітей! Це добре і радісне свято ще раз нагадує нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя наших дітей. Бо саме ми найбільше прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та радісними, знайшли своє покликання у житті та обрали той єдиний вірний шлях.

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Щиро дякуємо сьогодні всім, хто вкладає свою душу у виховання наших дітей — вчителям, вихователям, тренерам. Слова особливої поваги — людям, які піклуються про малечу, яка залишилася без батьківської опіки і найбільше потребує тепла і любові.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

 

 

З повагою селищний голова      Михайло Живчин

З Днем захисту дітей 2020 Україна - привітання в картинках і листівках —  УНІАН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь