Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 20:22
Кількість переглядів: 709

Щороку 1 червня в усьому світі святкують Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди вже традиційно меденицький зоопарк «Лімпопо» безкоштовно запрошує дітей до себе на святкування. На території зоопарку відбулися розважальні заходи для дітей і за участю дітей. Були проведені конкурси з подарунками, малюнок на асфальті, виступи дитячих колективів шкіл громади, хореографічних колективів. До святкування долучився молодіжний театр «Глорія». Діткам також роздавали подарунки, пригощали морозивом та іншими смаколиками. Всі мали можливість прогулюватися зоопарком, оглядаючи звірів, які тут живуть та фотографуватися.

З привітальним словом до дітей звернувся селищний голова Михайло Живчин: «Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дітей. Тож ро бімо все, щоб наші діти були завжди  усміхненими та щасливими!».

На святкуванні Міжнародного дня захисту дітей також були присутні заступник голови Дрогобицької РДА Тарас Матолич та начальник відділу культури і туризму Дрогобицької РДА Надія Козар.

ВІДЕО ІЗ СВЯТКУВАННЯ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь