Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Меморандум про співпрацю та партнерство.

Дата: 28.07.2021 15:35
Кількість переглядів: 908

Меденицька селищна рада Дрогобицького району Львівської області, в особі селищного голови Михайла Живчина, який діє на підставі ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» благодійна організація «Благодійний фонд «МХП – Громаді», в особі менеджера регіонального із соціальних проектів Ірини Семко, ТОВ «Захід – Агро МХП» в особі в.о. директора Валерія Марченка уклали Меморандум про співпрацю та партнерство.

Метою цього Меморандуму є співпраця у сфері сприяння регіональному розвитку сільських громад на території присутності МХП. З метою досягнення цілей цього Меморандуму Партнери в межах наявних можливостей здійснюватимуть реалізацію спільних проектів та програм, спрямованих на:

  • розвиток людського капіталу;
  • підтримку громадського здоров'я;
  • збереження та відновлення екології.

У процесі досягнення поставлених завдань та реалізації спільних інтересів Партнери беруть на себе завдання будувати взаємовідносини на основі паритетного, чесного та сумлінного партнерства, а також захисту інтересів один одного та в межах чинного законодавства України.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь