Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ № 79 Про обмеження перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування у нічний час

Дата: 03.08.2021 15:13
Кількість переглядів: 583

 

 

 

МЕДЕНИЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДРОГОБИЦЬКОГО   РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ  № 79

 

від  30 червня  2021 року

 

 

 Про обмеження перебування  дітей у закладах,

у яких провадиться діяльність у сфері розваг,

або закладах громадського харчування у нічний час   

 

 

   Заслухавши інформацію селищного голови Живчина Михайла Мар’яновича  щодо перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування у нічний час, відповідно до ст.ст.12, 201 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст.150, 155 Сімейного кодексу України, ст.ст. 1801, 184 Кодексу України  про адміністративні правопорушення, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет селищної ради ВИРІШИВ:

 

         1.Інформацію селищного  голови   М.Живчина   щодо перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг  або закладах громадського харчування у нічний час взяти до відома.

         2. Попередити посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, громадян-власників підприємств, де провадиться діяльність у сфері розваг або громадського харчування чи уповноважених ними осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють таку діяльність, про адміністративну відповідальність згідно ст. 1801 КУпАП за порушення порядку перебування дітей віком до 16 років без супроводу принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини, або особи яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність, у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері  розваг, або закладах громадського харчування у нічний час (з 2200 до 6 00).

      3.  Попередити батьків або осіб, які їх заміняють, про адміністративну відповідальність згідно ст. 184 КУпАП  за невиконання (ухилення від виконання) передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов виховання неповнолітніх дітей.

      4. Зобов’язати власників (керівників) закладів на території селищної ради, у яких провадиться діяльність у нічний час у сфері розваг або громадського харчування,  розмістити на видному місці інформацію про заборону перебування у них дітей віком до 16 років у нічний час без супроводу батьків.

       5. Керівникам навчальних закладів провести відповідну роз’яснювальну  роботу серед батьків та дітей, виходячи із змісту пунктів 2, 3  цього рішення.

       6. Рішення оприлюднити шляхом розміщення на офіційному сайті селищної ради  та вручити власникам (керівникам) закладів.

       7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів   І.Пурія.

 

 

 

Селищний голова                                                    М.Живчин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь