Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про придбання об’єктів нерухомого майна

Дата: 18.08.2021 17:29
Кількість переглядів: 351

 

 
МЕДЕНИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
   одинадцята сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
від 27 серпня 2021 року №
Про придбання об’єктів нерухомого майна
 Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним та Господарським кодексами України, розглянувши звернення відділу освіти, культури, молоді та спорту Меденицької селищної ради та надані документи, селищна рада,-
 ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду на придбання у комунальну власність Меденицької об’єднаної територіальної громади шляхом викупу наступні об'єкти нерухомого майна:
- житловий будинок, який розташований за адресою: Львівська обл., Дрогобицький р-н., с. Верхній Дорожів, вул. Шевченка, будинок № 25 (двадцять п’ять), та земельну ділянку, кадастровий номер 4621281200:01:001:0342, загальною площею 0,0828 га, яка розташована за адресою: Львівська обл., Дрогобицький р-н., с. Верхній Дорожів, вул. Шевченка, № 25 (двадцять п’ять),
які належать на праві приватної власності фізичній особі КУЛЬГАН ЮЛІАНІ ІВАНІВНІ, загальна вартість яких 1 656 000,00 грн. (один мільйонів шістсот п’ятдесят шість тисяч грн. 00 коп.), визначена шляхом незалежної оцінки станом на 31.07.2021 року, за ціною 1200000,00 (один мільйон двісті тисяч) гривень 00 копійок на наступних умовах оплати:
- грошову суму в розмірі 500000,00 грн. (п’ятсот тисяч гривень) 00 копійок сплатити протягом 15 календарних днів після підписання та укладення договору купівлі - продажу, а решту грошової суми в розмірі 700000,00 (сімсот тисяч) гривень 00 копійок не пізніше 31.03.2022 року.
2. Уповноважити голову Меденицької селищної ради Живчина Михайла Мар’яновича укласти та підписати від імені Меденицької територіальної громади в особі Меденицької селищної ради договір купівлі - продажу житлового будинку та земельної ділянки, та усі інші документи, пов’язані із придбанням майна, зазначеного в додатку до рішення.
3. Закріпити придбане майно за відділом освіти, культури, молоді та спорту Меденицької селищної ради на праві оперативного управління.
4. Витрати пов’язані з нотаріальним посвідченням договору, віднести за рахунок продавця.
 5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Я.Бецко) та з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (І.Дудич).
  Селищний голова М. Живчин
Завізували:
 
 
Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Л.І. Мороз
 
 
Спеціаліст І категорії – юрисконсульт В.В. Скоропад
 
 
Заступник селищного голови з питань діяльності І.І. Пурій
 виконавчих органів ради
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь