Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Дрогобиччині до роз’яснення норм одноразового добровільного декларування долучаються громади

Дата: 26.08.2021 11:33
Кількість переглядів: 647

Про спільне інформування громадян щодо права на податкову амністію в ході робочої зустрічі домовилися начальник Дрогобицької державної податкової інспекції Руслан Корж та голова постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій Дрогобицької міської ради Роман Бейзик.

«Громади потребують інформації про практику одноразового добровільного декларування, оскільки мешканці найчастіше спілкуються з різних соціальних питань саме з представниками органів місцевого самоврядування. Тому ми зустрілися, щоб обговорити конкретні кроки задля поширення інформації щодо подання добровільної спеціальної декларації серед широкого загалу», - зазначає начальник Дрогобицької ДПІ Руслан Корж.

Нагадаємо, що відповідно до вимог чинного законодавства, одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі.

Потенційні декларанти можуть ознайомитися з  положеннями пропонованої податкової амністії на  субсайті Головного управління ДПС у Львівській області.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

 

Дрогобицький сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь