Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

V Форум місцевого розвитку

Дата: 08.09.2021 09:58
Кількість переглядів: 635

2 та 3 вересня проходив V форум місцевого розвитку, який запропонував міжнародний формат обговорення актуальних проблем  розвитку громад і територій. В рамках форуму на загальних зборах Асоціації місцевих рад ЄВРОРЕГІОН «КАРПАТИ-УКРАЇНА» представники місцевого самоврядування чотирьох західних областей спільно працюватимуть над розвитком громад Карпатського регіону. Цей формат дозволить ефективно співпрацювати з державною владою, тобто з Міністерством розвитку громад та територій.

          На V форумі регіонального розвитку Меденицьку територіальну громаду представляв селищний голова Михайло Живчин. Голова взяв участь у дискусіях на актуальні теми сьогодення. «Безпека та охорона довкілля -пріоритети регіонального розвитку», про необхідність створення Центрів безпеки. Учасники обговорили можливості ефективного та дбайливого використання туристичного потенціалу, щоб кожне село мало свою особливість, так звану «родзинку», за якою їхатимуть люди. Було наголошено, що пріоритетом держави  у Карпатському регіоні  мають бути  все ж таки дороги та соціальна інфраструктура.

          Під час форуму місцевого розвитку говорили про фінансові ресурси  для проектів розвитку громад і територій. Розширення інвестиційних можливостей, вдосконалення фінансових інструментів у поєднанні з активністю громад гарантує сталий розвиток наших сіл та міст.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь