Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Щодо встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території громади.

Дата: 23.09.2021 14:55
Кількість переглядів: 423

 

 

                                                                                  

МЕДЕНИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ                                

82160, смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52

 

Протокол № 13

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

22 вересня 2021 року                                                         смт. Меденичі

 

Головував: селищний голова, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Михайло ЖИВЧИН

 

Присутні: - члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій(згідно списку);

 

Запрошені:

 

Порядок денний:

 

1.     Щодо встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території громади.

 

2.  Про стан готовності селищної ради і комунальних підприємств до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій у тому числі забезпечення сталої роботи транспортної інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу.

 

 

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Меденицької селищної ради, беручи до уваги Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами та доповненнями), Постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 року № 981 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів

України», протокол від 21 вересня 2021 року № 35 Державної комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій, протокол від 21.09.2021 року № 24 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,

 

 

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

 

1. Встановити, що:

1. На всій території України продовжено дію обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 до 31 грудня 2021 року.

1.2. На території Меденицької територіальної громади з 00:00 год. 23 вересня 2021 року діють карантинні обмеження, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (із змінами та доповненнями) для «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки.

Термін: постійно або до
особливого розпорядження

 

1.3. Відзначити, що:

- «Зелений”, “жовтий” та “помаранчевий” рівні епідемічної небезпеки визначаються керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням на території України COVID-19, за результатами щоденної оцінки відповідних ознак епідемічної небезпеки. Інформація про зазначені рівні розміщується на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України (за посиланням http://covid19.gov.ua) та веб-сайті Міністерства охорони здоров’я (за посиланням https://moz.gov.ua )».

- «Червоний” рівень епідемічної небезпеки встановлюється рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативою Міністра охорони здоров’я протягом 48 годин з моменту настання підстав, передбачених пунктом 3-3 цієї постанови, яке розміщується безпосередньо на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України (за посиланням http://covid19.gov.ua)».

1.4. Зобов’язати:

 

1.4.1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту селищної ради(Я.Куцика):

- активізувати роз’яснювальну роботу з працівниками закладів освіти і культури щодо потреби проходження вакцинації від COVID-19;

- забезпечити виконання постанови головного санітарного лікаря України від 06 вересня 2021 року № 10 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

- забезпечити неухильне дотримання вимог підпункту 151) пункту 23 ПКМУ від 09 грудня 2020 року № 1236 із змінами внесеними ПКМУ від 22 вересня 2021 року  № 981, а саме:

заборонити під час встановленого “жовтого” рівня епідемічної небезпеки відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти та 1—4 класів закладів загальної середньої освіти, а також крім закладів освіти, в яких не менш як 80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або виданий в установленому Міністерством охорони здоров’я порядку документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини від COVID-19, включеної Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях (далі — документ, що підтверджує отримання однієї дози вакцини); чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Термін: з 23.09.2021

до особливого розпорядження

 

1.4.2. Керівників підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності (у межах компетенції) взяти на особистий контроль дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, згідно рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Термін: постійно під час дії

карантинних обмежень

1.4.3. Загальний відділ селищної ради (Б. Жовнірчика) розмістити інформацію про дію «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки з 00:00 год. 23 вересня 2021 року.

Термін: до 23.09.2021 року

1.4.4. Поліцейському офіцеру громади (І.Бученкову) посилити нагляд та контролюючі заходи за дотриманням протиепідемічних заходів.

Термін: постійно під час дії

карантинних обмежень

 

 

2. Керівникам підприємств комунальної власності у разі ускладнення погодних умов:

 

- вживати невідкладних заходів для можливості доїзду автомобільного транспорту до адмінбудівель;

Термін: постійно

- забезпечити необхідний запас піску(піскосуміші).

Термін: до 15.11.2021 року

2.1. Начальнику відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення (А.Ванівському) надати селищному голові пропозиції щодо наповнення матеріального резерву.

Термін: до 01.10.2021 року

 

 

 

 

 

3. Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту довести вимоги даного протоколу до керівників всіх закладі освіти та культури.

Термін: до 23.09.2021 року

 

4. Контроль за виконанням цього протоколу залишаю за собою.

 

 

 

 

Селищний голова,

голова комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки і

надзвичайних ситуацій                                                      Михайло ЖИВЧИН

 

Відповідальний секретар комісії                                               Ліля КОСТЯК

Львів віднесли до жовтої зони карантину. Два райони Львівщини лишаються у  червоній


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь