Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дрогобицька територіальна громада долучається до роз`яснень норм одноразового добровільного декларування

Дата: 23.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 320

 

Про спільне інформування громадян щодо права на податкову амністію в ході робочої зустрічі домовилися начальник Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Руслан Корж, заступник начальника – Володимир Мелех та посадовці Дрогобицької міської ради.

Начальник інспекції зазначив, що громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та за кордоном. Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться  з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Володимир Мелех акцентував увагу присутніх, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі через Електронний кабінет, вхід до якого здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису.

Наприкінці заходу учасникам зустрічі надано відповіді на запитання та рекомендовано долучитися до інформаційних ресурсів ДПС.

 

Дрогобицький сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління

Головного управління

ДПС у Львівській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь