Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«СВЯТО МЕДУ» у Меденицькій громаді !!!

Дата: 27.09.2021 14:47
Кількість переглядів: 641

26 вересня в Меденицькій громаді відбулося  «Свято  меду», яке проходить не вперше та є знаковим для населення цього регіону. За легендами тут було добре розвинуте бджільництво, тому не випадково на гербі Меденич зображені вулики і бджоли.

Теплого та сонячного дня розпочався фестиваль з урочистої ходи відомих пасічників нашого регіону. Всіх жителів Медницької громади та гостей привітав селищний голова Михайло Живчин. З особливою повагою та вдячністю за кропітку працю звернувся до пасічників, побажав їм щедрих врожаїв, натхнення у своїй роботі, міцного здоров’я. А всім гостям селищний голова побажав гарно провести час  на святі гарного осіннього дня. Також з вітальним словом та молитвою звернувся д усіх отець Мирослав Яремкович.

Привітати Меденицьку громаду приїхали народні депутати Олег Синютка, Орест Саламаха, Софія Федина, заступник голови Львівської облдержадміністрації Віталій Загайний, депутат обласної ради Святослав Стефанків, голова Дрогобицького товариства пасічників «Підгір’я». Кожен з них звернувся з привітальним словом до присутніх, а Софія Федина привітала по особливому – піснею у власному виконанні.

Смачними, солодкими  медовими продуктами бджільництва пригощали пасічники, підприємці частували своїми виробами, також чудовими смаколиками, виготовленими власноруч, пригощали учні Меденицького професійного ліцею.

Згодом розпочався святковий концерт за участі дитячих та дорослих творчих колективів громади та запрошених гостей. На завершення концерту виступив Назар Савко, дарував усім свої чудові пісні.

Для дітей було багато атракціонів, Їх розважали та забавляли дитячі аніматори.

Свято закінчилося красивим феєрверком.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь