Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Меденицька селищна рада повідомляє, що з 07.10.2021 року розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення детального плану території земельної ділянки для реконструкції житлового будинку пі

Дата: 06.10.2021 15:22
Кількість переглядів: 288

Проект детального плану території земельної ділянки для реконструкції житлового будинку під магазин по вул.Дрогобицькій, 5 в смт.Меденичі Дрогобицького району, розроблено на підставі рішення Меденицької селищної ради від 31 .03.2021р. №384 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації територій, призначених для комплексної забудови чи реконструкції та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Закон України “Про автомобільні дороги”, ДСП 173-96 “Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів”, ДБН Б.1.1.14-2012 “Склад та зміст детального плану території”, ДБН  Б. 2.2-5:2011 “Благоустрій територій”, Схеми планування Дрогобицького району.

  1. Основні техніко -економічні показники.

Територія проектування детального плану території земельної ділянки площею 0,1387 га з кадастровим номером 4621255400:01:002:1024, передбачає собою реконструкцію житлового будинку під магазин. При розробці даного ДПТ не передбачено комплексний благоустрій території.

  1. Відомості про замовника та розробника містобудівної документації та підстави для їх розроблення.

Замовник: Меденицька селищна рада.

Розробник: ВОП Віткович Микола Іванович

Фінансування робіт здійснювалось за кошти Матвіїва Богдана Володимировича.

  1. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом внесення змін до детального плану території.

З проектом детального плану території, його графічною частиною, пояснювальною запискою, можна ознайомитись в Меденицькій селищній раді за адресою: 82160, Львівська область Дрогобицький район смт.Меденичі, вул. Незалежності, 52, з 07.10.2021 протягом 30 робочих днів з 09.00 години до 13.00 години, та на офіційному сайті Меденицької селищної ради, https://medenycka-gromada.gov.ua .

  1. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

Пропозиції та зауваження до проекту детального плану території, приймаються з 07.10.2021 протягом 30 робочих днів .

Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

Громадські слухання щодо розгляду містобудівної документації детального плану території земельної ділянки для реконструкції житлового будинку під магазин по вул.Дрогобицькій, 5 в смт.Меденичі Дрогобицького району, відбудуться 8 листопада 2021 року об 11.00 в Меденицькій селищній раді за адресою: 82160, Львівська область Дрогобицький район смт.Меденичі, вул. Незалежності, 52 (зал засідань).

            Пропозиції подані особами, не визначеними пунктом 7 цього порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

 

Оголошення - Пустомитівська районна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь