Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання дванадцятої сесії восьмого демократичного скликання

Дата: 22.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 380

22 жовтня 2021 року відбулося засідання чергової дванадцятої сесії восьмого демократичного скликання під головуванням селищного голови Михайла Живчина. Засідання відбулося згідно порядку денного. Було розглянуто ряд ключових питань.

 Першим заслухали доповідь лісничого Летнянського лісництва Михайла Гутника. Він доповідав по питаннях: вирубки лісу, призначення вирубки та доцільність; заготівлі дров для організацій та приватних осіб; стан доріг, по яких вивозиться ліс. Також піднімалося питання умов заготівлі для пільгових категорій населення.  Депутати  та усі присутні мали змогу задати запитання лісничому Летнянського лісництва та отримали вичерпну відповідь.

Також депутати та усі присутні слухали доповідь начальника управління фінансів Віталія Перхуна «Про виконання місцевого бюджету Меденицької селищної ради на 9 місяців 2021 року.

Заступник селищного голови Іван Пурій доповідав по питаннях внесення змін до Програм: «Благоустрій населених пунктів Меденицької селищної ради»; «Розвиток та підтримки закладів охорони здоров’я комунальної власності Меденицької селищної ради на 2021 рік»; «Розвиток житлово-комунального господарства Меденицької селищної ради».

Начальник земельного відділу Ірина Піць інформувала про затвердження Програми «Проведення нормативно грошової оцінки земель населених пунктів, що входять до територіальної громади Меденицької селищної ради на 2021 рік» та деяких інших земельних питань.

Було розглянуто ряд інших питань згідно порядку денного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь