Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада соціальних служб громади

Дата: 10.11.2021 15:27
Кількість переглядів: 403

10 листопада 2021 року відбулася нарада працівників служби у справах дітей Меденицької селищної ради та Центру надання соціальних послуг Меденицької селищної ради.

На нараді обговорювалися актуальні питання щодо надання соціальних послуг дітям, що опинилися у складних життєвих обставинах (мешканці с.Летня), активізації профілактично-виховної роботи з матір’ю дітей, яка неналежним чином виконує свої батьківські обов’язки.

Також прийнято рішення щодо організації семінару за участю уповноважених служб та структурних підрозділів Меденицької селищної ради для батьків, що виховують дітей з інвалідністю, з метою надання консультативної допомоги та сприяння дітям зазначеної категорії у отриманні реабілітаційних послуг, організації інклюзивного навчання тощо.

Одним із питань порядку денного наради було забезпечення соціального супроводу дитини, позбавленої батьківського піклування, що виховується у прийомній сім’ї в                  с. В.Дорожів, та подальшого її влаштування у  відповідний заклад після досягнення повноліття.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь