Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Платниками Меденицької територіальної громади за 10 місяців поточного року перераховано майже 435 мільйонів гривень

Дата: 30.11.2021 16:03
Кількість переглядів: 442

У Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформують, що за січень - жовтень 2021 року Меденицькою територіальною громадою забезпечено збір платежів до зведеного бюджету у сумі  434,9 млн. грн.

Так, до державного бюджету за 10 місяців 2021 року спрямовано 373,8 млн. грн., зокрема, на потреби армії платниками Меденицької ТГ сплачено  2,3 млн.  гривень військового збору.

До місцевого бюджету від платників регіону надійшло 61,1 млн. грн. Зокрема, єдиного податку сплачено в розмірі 5,0 млн. гривень.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до місцевого бюджету сплатили підприємці - фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Внесок підприємців - фізичних осіб до бюджету громади 3,7 млн. грн., юридичні особи спрямували до місцевого бюджету – 0,1 млн. грн., сільськогосподарські товаровиробники – 1,2 млн. гривень єдиного податку.

Дрогобицькі посадовці акцентують увагу на можливості використання єдиного рахунку для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та інших платежів, контроль за справлянням яких покладено на ДПС, заборгованості з інших платежів. Наголошують, що єдиний рахунок не може використовуватися платником для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податку на додану вартість, акцизного податку з реалізації пального та спирту етилового, а також для сплати частини чистого прибутку (доходу) до бюджету державними та комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями.

«Рахунки для сплати податків та зборів можна дізнатися на сайті  ДПС в кабінеті платника, розділі «Стан розрахунків з бюджетом» або уточнити в Центрі обслуговування платників», - інформують податківці Дрогобицької  ДПІ.

 

Дрогобицький сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління

ГУ ДПС у Львівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь