Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Оксана Тринчук та очолюваний нею колектив щиро вітає працівників Меденицької селищної ради з Днем місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 08.12.2021 12:06
Кількість переглядів: 568

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави.

Бажаємо від щирого серця усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Нехай в цей святковий день Бог додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку нашої громади, відродженню сіл, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі. Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.

Колектив прокуратури Миколаївської області вітає працівників органів місцевого  самоврядування Миколаївщини з професійним святом - Днем місцевого  самоврядування! - Новини та публікації - Миколаївська обласна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь