Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення XlV сесію

Дата: 12.12.2021 16:23
Кількість переглядів: 231

 

 
                                                                      проект 
                   
 
МЕДЕНИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  ХІV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ
 від грудня 2021 року №
Про затвердження переліку
об’єктів та видів суспільно – корисних робіт
для відбування особами, притягнутими до
адміністративної відповідальності у вигляді
суспільно-корисних робіт, стягнень у
вигляді оплачуваних робіт та
їх фінансове забезпечення
           Беручи до уваги лист Дрогобицького міськрайонного відділу філії Державної установи “Центр пробації” у Львівській області за № 3515/Д/5/36-21 від 01.12.2021 року, відповідно до ст..ст.31-1, 183-1, 325-1, 325-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення, ст.25,26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”, селищна рада ВИРІШИЛА:
1. Затвердити перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для виконання особами притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт, стягнень у вигляді оплачуваних робіт згідно із додатком.
2. Виконавчому комітетові селищної ради щорічно переглядати перелік об’єктів та видів суспільно-корисної праці для виконання особами, притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт, стягнень у вигляді оплачуваних робіт.
3. Селищному голові, керівникам комунальних підприємств та організацій, на яких порушники будуть відбувати покарання у вигляді громадських робіт забезпечити:
- погодження з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері виконання кримінальних покарань переліку об’єктів на яких порушники виконуватимуть суспільно-корисні роботи, та видів робіт:
- контроль за виконання порушниками визначеного обсягу робіт та дотримання правил техніки безпеки;
- своєчасне повідомляти Дрогобицького міськрайоннного відділу філії Державної установи «Центр пробацій» у Львівській області про ухилення порушника від виконання суспільно-корисних робіт;
- ведення обліку та інформувати Дрогобицького міськрайоннного відділу філії Державної установи «Центр пробацій» у Львівській області про кількість відпрацьованих порушником годин.
Нарахування плати порушнику за виконання суспільно-корисних робіт та перерахування її на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби для подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів.
4. Дане рішення направити в Дрогобицький міськрайонний відділ філії державної установи “Центр пробацій” у Львівській області.
5. Рішення оприлюднити на офіційному сайті Меденицької селищної ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, на постійну комісію з питань прав людини, законності, регуляторної політики, депутатської діяльності, етики та регламенту (Р.Демків).
   Селищний голова Михайло ЖИВЧИН
   Додаток
  до рішення ХІV сесії восьмого
  скликання
  Меденицької селищної ради
  від .12.2020 р. №
                                                       ,
ПЕРЕЛІК
об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для виконання особами притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт, стягнень у вигляді оплачуваних робіт
з/п Назва підприємства, організації Вид громадських робіт Кількість робочих місць Юридична адреса підприємства, організації
1 Меденицьке виробниче управління «Житлово-комунальне господарство» різноробочі
-прибирання селища Меденичі, сіл Летня, Рівне, Коросниця, Опарі, Ріпчиці, Волоща, Вороблевичі, Літиня, Городківка, Грушів, Зади, Тинів, Ролів, Верхній Дорожів, Довге, Солонське, Далява, придорожніх смуг.
-прибирання території шкіл, професійного ліцею, закладу дошкільної освіти «Калинонька», селищної ради, КНП «Меденицька лікарня»
-прибирання території кладовищ, парку, пам’ятників та стадіону 10 смт Меденичі
вул..Шевченка,6
                Секретар селищної ради Л.Кішко
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь