Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пізнавальні інтерактивні уроки в музеї Євгена Осередука

Дата: 13.12.2021 18:40
Кількість переглядів: 431

09.12.2021р.п'ятикласники Опорівської гімназії побували в музеї Євгена Осередчука у с.Довге. Цікаву екскурсію для дітей провів директор музею Андрій Грабинський. Багато пізнавальної інформації діти отримали про дитячі та юнацькі роки заслуженого діяча мистецтв,яку п.Андрій почув з уст самого митця. 76-річний художник є частим гостем у рідному селі, завжди доповнює експозицію музею своїми новими доробками.

Змістовною була не тільки екскурсія,а й проведений урок вчителем історії Федуняк Г.І. на тему "Місця, де зберігають історичні джерела". Із захопленням діти розглядали експонати музею, переглянули відео, творчо працювали з роздатковим матеріалом, активно брали участь в розв'язуванні історичних вправ і задач.

Друга частина виїзного інтегрованого уроку була присвячена творчості Євгена Осередчука. Вчитель образотворчого мистецтва Савшак Г.І. ознайомила учнів з живописною спадщиною художника,з поезіями автора,вміщеними в збірці "Обрій". Найцікавішим моментом для школярів став майстер-клас з розпису новорічно-різдвяних пряникіФото без описув.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь