Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 137 "Про скликання XIV сесії восьмого скликання Меденицької селищної ради

Дата: 14.12.2021 11:51
Кількість переглядів: 325

МЕДЕНИЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДРОГОБИЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

    10 грудня 2021 року                   смт.Меденичі                              137

 

Про скликання   ХIVсесії

восьмого   скликання

Меденицької селищної ради

          

          На підставі ст.46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”:

         1. Скликати    ХIV сесію восьмого   скликання 22 грудня 2021 року о 10.00 годині із таким порядком денним:

  

           1. Про затвердження фінансового плану  комунального некомерційного підприємства «Меденицька лікарня» Меденицької селищної ради на 2022 рік

            2.  Про затвердження Програми „Благоустрій  населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік”.

         3. Про затвердження Програми „Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення населення населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік”.

         4. Про затвердження Програми «Компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2022 рік».

         5. Про затвердження Програми «Про виплату грошової компенсації

дітям пільгових категорій загальноосвітніх навчальних закладів  Меденицької селищної ради ОТГ на 2022 рік».

         6. Про затвердження Програми «Утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Меденицької селищної ради на 2022 рік»

         7. Про затвердження Програми «Впорядкування заходів щодо громадського порядку та безпеки у смт.Меденичі Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік».

            8. Про затвердження Програми «Організації відзначення державних, національних, релігійних та інших свят, проведення культурно-освітніх заходів

по Меденицькій селищній раді на 2022 рік»

         9. Про затвердження Програми «Розвиток та підтримки закладів охорони здоров’я  комунальної власності Меденицької селищної ради на 2022 рік»

         10.Про затвердження Програми  «Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку територій Меденицької селищної ради на 2022 рік за поданням депутатів селищної ради»

11. Про затвердження Програми розвитку водного господарства

Меденицької територіальної громади на 2021-2025 роки.

  •                             12. Про встановлення кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту об’єктів за рахунок коштів селищного бюджету в 2022 році.

          13. Про  встановлення розміру частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами.

14. Про селищний бюджет на 2022 рік.

         15. Про   затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2022 рік.

  • 16. Про  затвердження  переліку об’єктів та видів суспільно – корисних робіт для відбування особами, притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт, стягнень у вигляді оплачуваних робіт та їх фінансове забезпечення.
  •                             17. Про  затвердження  переліку комунальних підприємств, організацій та видів суспільно – корисних робіт для відбування громадянами, притягнутими до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт та громадянами засудженими до покарання у вигляді громадських робіт.
  •                   18. Про затвердження Плану діяльності Меденицької селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік

         19.Про надання згоди на прийняттяу комунальну власність майна

державної власності.

         20.Про створення місцевого пожежно-рятувального підрозділу в с.Волоща та внесення змін до Положення про місцеву пожежну охорону Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області.

         21.   Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Меденицької селищної ради.

         22. Про план роботи   Меденицької  селищної ради на  2022 рік.

         23. Про зверення Меденицької селищної ради щодо неприпустимості набрання чинності проектом закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень»

         24. Земельні питання:        

 

         1. Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась у користуванні гр.  Валаги Лесі Михайлівни.

         2. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд гр.   Лишику Іванові Тарасовичу та надання  її у власність.

         3. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд гр.   Ганусяк Галині Вікторівні та надання  її у власність.

         4. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і  споруд гр.  Тершак Катерині Бенедиктівні  та надання  її у власність.

         5. Про  надання  дозволу   на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки    для   ведення особистого селянського господарства гр. Валазі   Оксані Степанівні.

         6. Про  надання  дозволу   на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки    для   ведення особистого селянського господарства гр. Валазі  Степанові Васильовичу.

         7. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки   для    ведення   особистого селянського господарства гр. Веприк Тетяні Михайлівні.

         8. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки   для    ведення  особистого селянського господарства гр.  Мотринець Галині Богданівні.

         9. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

гр.  Ільчишин  Марії Романівні

         10.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

гр.  Ільчишин Світлані  Євстахівні.

         11. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

гр.   Мачишин Оксані Романівні

         12. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.   Салашник Світлані Михайлівні

         13. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки   для    ведення   індивідуального   садівництва

гр. Веприк Тетяні Михайлівні.

         14. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки   для    ведення   індивідуального   садівництва

гр.    Мачишин  Оксані  Романівні

        15.Про    затвердження    проекту    землеустрою                                                         щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр.   Лаврик Оксані Семенівні та   надання  її  у  власність.

         16. Про    затвердження    проекту    землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для  ведення особистого селянського господарства гр.  Мінаковій Наталії Володимирівні та   надання  її  у  власність

         17. Про    затвердження    проекту    землеустрою                                                                 щодо   відведення   земельної    ділянки     для  ведення особистого селянського господарства гр.    Ткач   Оксані  Миколаївні та   надання  її  у  власність

         18. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд 

гр .   Музиці Ользі Михайлівні та надання  її у власність

         19. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд 

гр .  Хробаку Володимирові Йосифовичу та надання  її у власність

         20. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для   ведення особистого селянського  господарства гр.Романіву Михайлу Михайловичу

та надання  її у власність.

         21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) - доріг у  масиві земель сільськогосподарського призначення за межами с.Грушів для передачі їх в оренду ТОВ «Захід-Агро МХП» .

         22. Про    затвердження    проекту    землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Баранові Василю Володимировичу та  надання  її у власність.

         23. Про    затвердження    проекту    землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Спанчакові   Дмитру  Андрійовичу та  надання  її у власність

         24. Про    затвердження    проекту    землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Спанчакові  Андрію Григоровичу та  надання  її у власність

            25. Про затвердження  технічної   документації із   землеустрою  щодо   встановлення  меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр. Хомин  Лідії Василівні

та надання  її  у  власність

         26. Про    затвердження    проекту    землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Волосецькому  Романові  Зіновійовичу та  надання  її у власність

         27. Про надання    дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки  для   ведення  особистого селянського господарства гр.  Краснянській Ірині Ярославівні

         28 Про надання    дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки  для   ведення  індивідуального     садівництва гр.  Краснянській Ірині Ярославівні

         29. Про надання    дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки  для   ведення  індивідуального     садівництва

гр.  Мазур  Марії   Миколаївні

            30. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва

гр.  Криворучко Ганні Олександрівні.

         31.Про затвердження  технічної документації із   землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд

гр.    Турик Вірі Михайлівні  та надання  її у власність

          32. Про надання    дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки  для   ведення  індивідуального     садівництва

гр.  Грицюті Владиславу Анатолійовичу

         33.Про надання    дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки  для   ведення  особистого селянського господарства гр.  Шмігельському Роману Романовичу

         34.Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась у користуванні

гр. Липи  Ольги  Дмитрівни.

         35. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд

гр.   Волосецькому  Євгенію Миколайовичу та надання  її у власність

         36.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості ) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.  Мельник  Євгенії Степанівні та надання  її у власність.

            37. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд

гр.   Середяк   Надії  Василівні  та надання  її у власність

         38. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд

гр.   Середяк  Юлії  Іванівні  та надання  її у власність.

         39. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.  Фоку  Степанові Володимировичу та надання  її у власність.

            40. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд

гр. Волобуєвій  Надії  Степанівні та надання  її у власність.

         41.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Андрущакевич  Оксані  Михайлівні та надання  її у власність.

         42. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд

гр. Петріву  Михайлові Івановичу та надання  її у власність.

         43. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення індивідуального садівництва гр. Андрущакевич  Оксані  Михайлівні та  надання  її у власність.

         44. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                 

щодо   відведення   земельної    ділянки     для  ведення особистого селянського господарства гр. Волосецькому  Євгенію Миколайовичу та  надання  її у власність.

         45. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для  ведення особистого селянського господарства гр. Горіну  Володимирові  Володимировичу та  надання  її у власність.

         46. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Раделицькій  Оксані  Степанівні  та  надання  її у власність

         47. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд 

гр . Стеців Ганні Петрівні та надання  її у власність

            48. Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми 

         49. Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась  у  користуванні

гр. Кісери  Романа Васильовича.      

         50. Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась  у  користуванні

гр. Раделицької Ольги Дмитрівни.      

         51. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського   господарства гр.  Гельжинській Наталії Петрівні.

         52. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського   господарства  гр.  Михацю Євстахію  Володимировичу.

         53. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського   господарства  гр.  Струганику Ігорю Володимировичу.

         54. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     у постійне користування для будівництва і обслуговування    багатоквартирного житлового будинку   (КВЦПЗ 02.03).

         55. Про    затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо    відведення   земельної    ділянки     для будівництва  та   обслуговування    житлового будинку,   господарських   будівель  і   споруд гр.   Раделицькому Назарію  Володимировичу та  надання  її у власність.

         56. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Васильків Катерини Григорівни  та  надання  її   у власність

         57. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Коваленко  Володимирові  Володимировичу та  надання  її у власність.

         58. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Ковалик Оксани Богданівни  та  надання  її у власність.

         59. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                            щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр.  Фок   Галині  Володимирівні та  надання  її у власність.

         60. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Юнак Оксани Федорівни та  надання  її у власність.

         61. Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських  будівель   і   споруд   гр.  Врублєвській Світлані Іванівні та надання  її у власність.

         62. Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної   ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських   будівель  і  споруд   гр.  Лисику Юрію Івановичу  та надання  її у власність.

         63. Про   затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо    встановлення  меж земельної  ділянки  в  натурі   (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель  і  споруд   гр.  Фик Оксані Богданівні   та надання  її у власність.

         64. Про   надання  дозволу  на   розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого

селянського господарства  гр. Летнянчину Степанові Миколайовичу

         65. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд 

гр. Іванішину  Михайлові Богдановичу та надання  її у власність.

         66. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд  гр. Мамчину  Олегові Степановичу та надання  її у власність.

         67. Про   надання   дозволу   на  розроблення проекту із землеустрою щодо  відведення земельної   ділянки  для   ведення                                                                       особистого селянського   господарства  гр. Харко  Оксані  Степанівні.

         68. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд

гр. Білик Мар'яні Василівні та надання  її у власність.

         69. Про   затвердження   проекту із   землеустрою                                                                  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення  індивідуального    садівництва гр.  Марущаку  Осипові Остаповичу та  надання  її у власність.

         70. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського

господарства    в с.  Волоща гр.  Білій Оксані Ярославівні

         71 Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Довге гр.  Гриньків Галині Ярославівні

         72. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення (будівля кафе-бару, торгового центру)  в смт Меденичі гр.  Климіву Василю Степановичу

         73 Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Лакоті Роману Дмитровичу

         74. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Нечипору Івану Миколайовичу

         75. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Нечипору Миколі Бенедиктовичу

         76. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Пляшко-Бадецькій Сюзанні Петрівні.

         77. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського

господарства    в с.  Волоща гр.  Скічніву Івану Володимировичу

         78. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Стебельському Михайлу Івановичу.

         79. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Тершаку Андрію Андрійовичу

         80. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Хайнусу Андрію Євгеновичу

         81. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.  Волоща гр.  Якубіву Миколі Зіновійовичу

         82. Про надання    дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки  для   ведення  індивідуального садівництва гр.  Шмігельському Роману Романовичу

         83. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою                                                                щодо   відведення   земельної    ділянки     для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд гр.  Репеті Олегу Миколайовичу та  надання  її у власність

         84. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

гр.  Марко Марії Романівні

         85. Про передачу в оренду не успадкованих земельних ділянок (паїв), розташованих за межами с.Грушів товариству з обмеженою відповідальністю 

«Захід-Агро МХП».

 

 

          2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

  

Селищний голова                                                        Михайло ЖИВЧИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь