Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОЕКТ Програма організації відзначення державних, національних, релігійних та інших свят по Меденицькій селищній раді на 2022 рік

Дата: 14.12.2021 14:44
Кількість переглядів: 227

ПРОЄКТ

«ПОГОДЖЕНО»

               «ЗАТВЕРДЖЕНО»

Голова постійної комісії з питань

фінансів, бюджету, планування

соціально-економічного розвитку,

інвестицій та міжнародного

співробітництва селищної ради

________________ І.С.Дудич

«____» __________2021 року

     Селищний голова

________________М.Живчин

              « __»_____________2021 р.  

              

 

 

 

 

 

 

Програма

організації відзначення державних,

національних, релігійних та інших свят

по Меденицькій селищній раді на

2022 рік

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

смт. Меденичі

2021р.

 

МЕТА ПРОГРАМИ

  • Забезпечення неперервності і ефективності процесу розбудови Української держави, зростання ролі громад в економічних, політичних та культурних відносинах, зміцнення авторитету державної влади.
  • Необхідність підвищення рівня політичної свідомості та громадянської активності українського народу, відродження його духовності, збереження історичної пам’яті нації і виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє незалежної Української держави.
  • Інформування громади   про соціальні ініціативи влади, привернення уваги населення до конкретних соціальних проблем, популяризація загальнолюдських цінностей, збереження історичної пам’яті та свідомості, вшанування Героїв українського державотворення.

ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ ПРОГРАМИ

Згідно до ст. ст. 89, 91 бюджетного Кодексу України, нормативно-правових актів центральних органів виконавчої влади, Законів України та нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України, а також  органів місцевого самоврядування передбачено розробку та фінансування цієї Програми.

ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ ПРОГРАМИ

Програма організації відзначення державних, професійних, національних, релігійних та інших свят передбачає належне проведення та відповідне організаційно-технічне забезпечення щодо свят: державних, професійних, міжнародних, релігійних передбачених рішенням відповідних рад органів місцевого самоврядування, а також відзначення визначних історичних подій і дат суспільно-політичного та культурного життя України,  Меденицької громади.

         В основу розробки Програми покладений системний аналіз законодавства України, культурно-історичну спадщину нації, а також досвід роботи виконавчої влади, який був набутий в процесі реалізації Програми в попередні роки.

 

 

 

 

 

 

Паспорт
місцевої цільової програми

 

 

  1. Назва: Програма організації відзначення державних, національних, релігійних та інших свят по Меденицькій селищній раді на 2022 рік”.

 

2. Мета: забезпечення неперервності і ефективності процесу розбудови Української держави, зростання ролі громад в економічних, політичних та культурних відносинах, зміцнення авторитету державної влади.

 

3. Початок: січень 2022року; закінчення – грудень 2022 року.

 

4. Загальні обсяги фінансування: 50 00,00 грн. ( п’ятдесят  тисяч гривень 00 коп.) по КПКВК 0110180 «Інша діяльність у сфері державного управління» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар».

 

5Очікувані результати виконання програми: підвищення рівня політичної свідомості та громадянської активності населення громади, збереження історичної пам’яті нації і виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє незалежної української держави.

 

 

 

 

 

 

 

Секретар селищної ради                                     Любов КІШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь