Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОЕКТ ПРОГРАМА"інші заходи щодо соціально-економічеого розвитку території Меденицької селищної ради на 2022 рік за поданням депутатів селищної ради"

Дата: 14.12.2021 20:45
Кількість переглядів: 232

МЕДЕНИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

……. сесія восьмого демократичного скликання

    РІШЕННЯ

від 2021 року №

 Про затвердження Програми «Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку територій Меденицької селищної ради на 2022 рік за поданням депутатів селищної ради».

Керуючись ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19, 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», з метою ефективного та оперативного задоволення нагальних потреб територіальної громади, селищна рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму «Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку територій Меденицької селищної ради на 2022 рік за поданням депутатів селищної ради» згідно з додатком 1 до Програми.

2. Відділу інформаційної роботи (…..) довести рішення до відома населення селищної ради через засоби масової інформації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (І. Дудич).

Селищний голова М. М. Живчин

Додаток

до рішення сесії

Програма

«Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку територій Меденицької селищної ради на 2022 рік за поданням депутатів селищної ради».

ПАСПОРТ ПРОГРАМИ

1. Ініціатор розроблення програми Депутати селищної ради

2. Дата, номер і назва документа органу виконавчої влади про розроблення програми

3. Розробник програми депутати селищної ради

4. Відповідальний виконавець програми Виконавчий комітет

селищної ради

5. Учасники програми Головні розпорядники коштів

 та депутати Меденицької

селищної ради

6. Термін реалізації програми 2022 рік

7. Перелік бюджетів, які беруть участь у виконанні програми Селищний бюджет

8. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, у т.ч. 8 100,0 тис. грн.

у тому числі:

8.1. коштів селищнго бюджету 8 100 тис. грн.

Секретар селищної ради Л.Кішко

1. Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма

1.1. Програма «Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку територій Меденицької селищної ради на 2022 рік за поданням депутатів селищної ради» (далі – Програма) приймається для фінансування витрат, пов’язаних з виконанням звернень від мешканців територіальної громади до депутатів, що виконуються у відповідності до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про статус депутатів місцевих рад».

1.2. Програма приймається для додаткового фінансування видатків на проведення робіт з благоустрою населених пунктів, вирішення соціальних проблем (тощо) за ініціативою депутатів територіальної громади Меденицької селищної ради.

2. Мета Програми

2.1. Мета Програми – врегулювання проблемних питань, що піднімають мешканці населених пунктів територіальної громади на виконання опоряджувальних, ремонтних та будівельних робіт, спрямованих на покращення благоустрою, матеріально-технічної бази та стану приміщень бюджетних установ.

3. Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування, терміни виконання завдань, заходів

3.1. У 2022 році фінансування ініціатив депутатів Меденицької селищної ради здійснюється у розмірі 300,0 тис. грн. на 1 депутата за його письмовим поданням.

3.2. Обсяг коштів Програми може змінюватися відповідно до коригування бюджетних призначень на протязі відповідного бюджетного періоду.

3.3. Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів селищного бюджету відповідно до Порядку його використання (додаток до Програми).

4. Перелік завдань і заходів Програми, напрями використання бюджетних коштів та результативні показники

4.1. Видатки за рахунок коштів Програми мають відповідати вимогам діючого бюджетного законодавства. Планування видатків, які не віднесені до місцевих бюджетів Бюджетним кодексом України, забороняється.

4.2. Відповідно до ініціатив депутатів та рішень селищної ради, виконавчого комітету, кошти Програми можуть бути спрямовані на:

- облаштування дитячих та спортивних майданчиків;

- благоустрій парків, скверів, ремонт доріг, обрізка дерев, озеленення, освітлення вулиць;

- проведення в бюджетних установах поточних та капітальних ремонтів приміщень та покрівель, придбання меблів, матеріалів для ремонту, покращення матеріально-технічної бази.

4.3. За ініціативи кількох депутатів, може прийматись рішення про об’єднання коштів щодо фінансування заходів, які спрямовані на задоволення потреб двох і більше округів.

4.4. Забороняється використання коштів Програми на виборчі кампанії, підготовку виборів, фінансування особистих потреб депутатів та громадян, а також на цілі, що прямо або опосередковано суперечать законодавству України.

5. Координація та контроль за ходом виконання Програми

5.1. Контроль за витрачанням коштів Програми здійснює управлінням фінансів Меденицької селищної ради та постійна комісія із питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Секретар селищної ради Л.Кішко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь