Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СПІВПРАЦЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ МЕДЕНИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТА ДРОГОБИЦЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ім.ІВАНА ФРАНКА

Дата: 05.01.2022 20:11
Кількість переглядів: 404

Фото без опису29 грудня 2021 року на базі Грушівської гімназії кафедра загальної педагогіки та дошкільної освіти спільно з кафедрою практичної психології провели науково-методичний семінар «Тімбілдінг (TEAM BUILDING): інноваційний погляд на стандартні завдання». Модератор – доцент Юрій Калічак.

У семінарі взяли участь учителі Грушівської гімназії, викладачі факультету психології, педагогіки та соціальної роботи Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Із вітальним словом до учасників звернувся Голова Меденицької селищної ради Михайло Живчин.

З доповідями виступили: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Меденицької селищної ради Ярослав Куцик («Тімбілдінг як один із ефективних методів управління персоналом»); доцент Юрій Калічак («Шляхи налагодження співпраці науковців педагогічного вишу та педагогічного колективу гімназії»); доцент Олександр Посацький («Психологічний тренінг як один із методів тімбілдінгу»); директорка Грушівської гімназії Руслана Грицюта («Формування корпоративної культури у практиці роботи НУШ»), заступниця директора з навчально-виховної роботи Грушівської гімназії Ірина Летнянчин («Використання елементів тімбілдінгу в соціально-педагогічному супроводі освітнього процесу»).

Насамкінець керівник місцевої ТГ Михайло Живчин узагальнив результати проведеного заходу та подякував присутнім за активність і творчий підхід, а також привітав усіх із Новим Роком та Різдвом Христовим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь