Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Меденицька селищна рада повідомляє, що з 06.01.2022 року розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування буді

Дата: 12.01.2022 14:40
Кількість переглядів: 280

Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

Проект детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Дрогобицькій в смт.Меденичі Дрогобицького району, розроблено на підставі рішення Меденицької селищної ради від 22.10.2021р. № 1063 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації територій, призначених для комплексної забудови чи реконструкції та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Закон України “Про автомобільні дороги”, ДСП 173-96 “Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів”, ДБН Б.1.1.14-2012 “Склад та зміст детального плану території”, ДБН  Б. 2.2-5:2011 “Благоустрій територій”, Схеми планування Дрогобицького району.

  1. Основні техніко -економічні показники.

Територія проектування детального плану території земельної ділянки площею 0,0210 га, передбачає собою будівництво та обслуговування будівель торгівлі.

  1. Відомості про замовника та розробника містобудівної документації та підстави для їх розроблення.

Замовник: Меденицька селищна рада.

Розробник: КП Дрогобицьке районне бюро планування та архітектури

Фінансування робіт здійснювалось за кошти Раделицького Андрія Євгеновича.

  1. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом внесення змін до детального плану території.

З проектом детального плану території, його графічною частиною, пояснювальною запискою, можна ознайомитись в Меденицькій селищній раді за адресою: 82160, Львівська область Дрогобицький район смт.Меденичі, вул. Незалежності, 52, з 06.01.2022 протягом 30 робочих днів з 09.00 години до 13.00 години, та на офіційному сайті Меденицької селищної ради, https://medenycka-gromada.gov.ua .

  1. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

Пропозиції та зауваження до проекту детального плану території, приймаються з 06.01.2022р. протягом 30 робочих днів .

Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

Громадські слухання щодо розгляду містобудівної документації детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Дрогобицькій в смт.Меденичі Дрогобицького району, відбудуться 7 лютого 2022 року об 11.00 в в Меденицькій селищній раді за адресою: 82160, Львівська область Дрогобицький район смт.Меденичі, вул. Незалежності, 52 (зал засідань).

            Пропозиції подані особами, не визначеними пунктом 7 цього порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Відправлення повідомлення про прийняття на роботу поштою: думки розділились  | «Дебет-Кредит» - Бухгалтерські новини

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь