Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Земельні питання: на 15 сесію 8 скликання від 13 січня 2021року Петришин Петро Васильович голова постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичног

Дата: 12.01.2022 14:47
Кількість переглядів: 274

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі із земель житлової та громадської забудови для надання в оренду гр. Зваричу Ігорю Михайловичу. (Меденичі)
  2. Про надання   дозволу   на   розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення    індивідуального садівництва гр. Ковалю Іванові Федоровичу. (Меденичі)
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для  будівництва  і обслуговування житлового будинку  господарських будівель і   споруд гр. Микиті Михайлові Михайловичу. (Меденичі)
  4.  Про надання   дозволу   на   розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського   господарства гр.   Трачу Василеві Ільковичу. (Меденичі)
  5.  Про   затвердження   проекту  із  землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки  для ведення індивідуального садівництва гр. Морозу Василю Євстахійовичу та  надання  її у власність. (Меденичі)
  6. Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і   споруд гр.  Михацю Олегу Ігоровичу та надання  її у власність (Меденичі)
  7. Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж  земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і   споруд   гр.   Сьорак Іванні Романівні та надання  її у власність(Меденичі)
  8. Про  надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо    поділу     земельної     ділянки комунальної   власності  площею  18,3836 га з кадастровим номером  4621281200:04:000:1935. ( В. Дорожів) 
  9. Про   надання   дозволу   на  розроблення проекту із землеустрою щодо  відведення земельної   ділянки  для   ведення особистого селянського   господарства гр. Летнянчин Тетяні Миколаївні. (В. Дорожів)
  10. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із млеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Пителю Івану Романовичу  (В. Дорожів)
  11. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.   Двожану Василю Васильовичу (В. Дорожів)

 

  1. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва гр.   Двожану Василю Васильовичу (В. Дорожів)
  2. Про затвердження  технічної документації із   землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд гр.  Шишці  Оксані  Василівні та надання її у власність (В. Дорожів)
  3. Про затвердження  технічної документації із   землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд гр. Валазі Василеві Євстаховичу  та надання її у власність. (В. Дорожів)
  4. Про затвердження  технічної   документації із   землеустрою  щодо   встановлення  меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр. Букавин Оксані Степанівні  та надання  їх  у  власність(В. Дорожів)
  5. Про затвердження  технічної   документації із   землеустрою  щодо   встановлення  меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр. Іваник Руслані Йосипівні  та надання  їх  у  власність(В. Дорожів)
  6. Про затвердження  технічної   документації   землеустрою  щодо   встановлення  меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр. Летнянці Богдану  Івановичу та надання  їх  у  власність(В. Дорожів)
  7. Про затвердження  технічної   документації із   землеустрою  щодо   встановлення  меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр. Летнянці Богдані Андріївні  та надання  їх  у  власність(В. Дорожів)
  8. Про затвердження  технічної   документації із   землеустрою  щодо   встановлення  меж  земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр. Нестерович Марії Андріївні  та надання  їх  у  власність(В. Дорожів)
  9.  Про   затвердження   проекту із   землеустрою  відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр.  Двожан Марії Григорівні та  надання її у власність(В. Дорожів)
  10. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.    Домшій   Оксані   Василівні та  надання її у власність(В. Дорожів)
  11. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Литвенко  Оксані Степанівні та  надання її у власність(В. Дорожів)
  12. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства гр. Грицаю Михайлу Дмитровичу та  надання її у власність(В. Дорожів)
  13. Про   затвердження   проекту  із  землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.  Комарницькій Галині  Йосипівні та  надання  її у власність. (Волоща)
  14. Про   затвердження   проекту із   землеустрою щодо   відведення   земельної    ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.  Комарницькому  Іванові  Святославовичу  та  надання  її у власність(Волоща)
  15. Про  затвердження  проекту із землеустрою щодо  відведення  ділянки   земельної  для   ведення  індивідуального  садівництва гр. Трускавецькому  Романові  Юліановичу та  надання  її у власність(Волоща)
  16. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.   Валазі Лесі Михайлівні та надання  її у власність(Волоща)
  17. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Єрохіній Мар’яні Олексіївні та надання  її у власність(Волоща)
  18. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.  Пастернак Лесі Іванівні та надання  її у власність(Волоща)
  19. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.  Пінчаку Миколі Євстахійовичу та надання  її у власність(Волоща)
  20. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд гр.  Леву   Миколі  Петровичу та надання  її у власність. (Волоща)
  21. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і  споруд гр.  Паньківу Івану Івановичу та надання  її у власність (Волоща)
  22. Про    затвердження    проекту    землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Паращак Наталії Михайлівні та   надання  її  у  власність (Вороблевичі)
  23. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд  гр.    Суховерському Ігорю Романовичу та надання  її у власність. (Вороблевичі)
  24. Про    затвердження    проекту    землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства  гр. Борбайлу Юрію Івановичу та  надання  її у власність (Грушів)
  25. Про    затвердження    проекту    землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки     для  ведення особистого селянського господарства гр. Дендяку Василю Івановичу та  надання  її у власність (Грушів)
  26. Про    затвердження    проекту    землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки     для  ведення особистого селянського господарства гр.  Миніву  Олегові Івановичу та  надання  її у власність(Грушів)
  27. Про    затвердження    проекту    землеустрою щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр.  Миніву Мар’янові Івановичу та  надання  її у власність(Грушів)
  28. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Білій Марії Павлівні та надання  її у власність(Грушів)
  29. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд в с. Грушів, вул. Л. Луціва Дрогобицького району та надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення зазначеної земельної ділянки гр.  Миніву Мар’янові Івановичу(Грушів)
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для  будівництва  і обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ - 03.07) «ДРОГОБИЦЬКІЙ РАЙОННІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» (Грушів)
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для  будівництва  і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і   споруд гр. Кушнір Ганні  Павлівні (Летня)
  32. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.   Середяку  Миколі Васильовичу та надання  її у власність (Летня)
  33. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і   споруд гр.  Антонику  Михайлу Євгеновичу та надання  її у власність (Летня)
  34. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Дробіняку   Василю  Миколайовичу та надання  її у власність (Летня)
  35. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Жук Марії Іванівні та надання  її у власність (Летня)
  36. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і   споруд гр. Кожан Надії Ярославівні та надання  її у власність (Летня)
  37. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Лавриш Любові Степанівні та надання  її у власність (Летня)
  38. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Літинському  Михайлові  Михайловичу та надання  її у власність (Летня)
  39. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Хамандяку Петру Юліановичу та надання  її у власність (Летня)
  40. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Явір  Ярославі  Іванівні та надання  її у власність (Летня)
  41. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і  споруд гр. Кожану Сергію Володимировичу та  надання  її у власність (Летня)
  42. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва гр. Климіву Василю Михайловичу та  надання  її у власність (Летня)
  43. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.  Лепкому Петрові Петровичу  та надання  її у власність (Літиня)
  44. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Іванішину   Василеві Петровичу та надання  її у власність (Ріпчиці)
  45. Про надання дозволу  на   розроблення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  для обслуговування нежитлової будівлі по виробництву м’ясопродуктів і роздрібній торгівлі АТ «Укртранснафта» (Вороблевичі)
  46. Про   надання   дозволу  на   розроблення технічної документації із  землеустрою з

визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером4621286400:02:000:0310  для обслуговування будівель (код КВЦПЗ - Землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони  та іншого призначення) гр.Чигрин Тетяні Миколаївні (Ріпчиці)

  1. Про  затвердження  проекту із землеустрою щодо  відведення  земельної   ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ 11.02) ТзОВ «ТЕРМОПЛАСТ ПЛЮС» (Меденичі)
  2. Про затвердження детального плану території для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТОВ «УКРТАУЕР» та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для                                                                         розміщення та експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій  в оренду (Верхній Дорожів)
  3. Про  відміну рішень 5 сесії 8 скликання Меденицької селищної  від 28.01.2021р.                                                                               № 197 та № 198 «Про надання дозволу релігійній громаді Української  Греко - католицької  церкви с. Верхній Дорожів  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування храму Церкви Вознесіння Господнього»
  4. Про   надання   дозволу  на   розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельних  ділянок  для обслуговування автодороги загального користування державного значення Т-14-02 Східниця-Пісочна у користування Службі автомобільних доріг у Львівській області
  5. Про  відмову у розірванні угоди (договору) на проведення розвідувальних робіт, укладеної з Грушівською сільською радою від 31.07.2012 року за № 06-169/12ДП «Західукргеологія»
  6. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України» за межами с.Летня Самбірській квартирно-експлуатаційній частині (району)
  7. Про  відмову у затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Летня гр. Кушніру Петру Ігоровичу
  8. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.Ролів гр. Летнянчину  Михайлу  Федоровичу
  9. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Ролів гр. Свердан  Марії  Федорівні
  10. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Ролів гр.  Хінальській Оксані Михайлівні
  11.  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства    в с.Далява гр. Футалаш Галині Петрівні

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь