Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація від GOVID – 19: принципи ефективної комунікації.

Дата: 21.01.2022 15:08
Кількість переглядів: 255

Сьогодні в Меденицькій селищній раді представники державної установи Львівського центру контролю та профілактики  інфекційних захворювань Олена Левицька – завідувач відділом імунопрофілактики та Роман Шуя – лікар-координатор Дрогобицького району проводили роз’яснювальну та профілактичну бесіду  щодо необхідності вакцинування  бустерною дозою та вакцинації загалом. Також на зустрічі була завідувач відділення епіднагляду та профілактики інфекційних хвороб Бориславського відділу ДУ (Львівський ОЦПКХ МОЗ)  Волошанська Оксана Іванівна.

На робочій зустрічі були присутні секретар селищної ради Любов Кішко, керівники  та представники  медичних закладів, директори шкіл , працівники освіти та культури, соціальні працівники.

Обговорювалися стратегії консультування тих, хто вагається, заохочування за допомогою ефективних повідомлень, вели роз’яснювальну роботу щодо бустерної  дози щеплень та яка для цього необхідна вакцина.

Велася досить ефективна комунікація, присутні задавали запитання. Така бесіда допоможе працівникам медичних установ та інших служб ефективніше консультувати пацієнтів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь