Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Порядок денний на позачергову XVII сесію восьмого демократичного скликання

Дата: 10.02.2022 11:57
Кількість переглядів: 222

  1. Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

2. Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

3. Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

4.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

5.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

6.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

7.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

8.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

9.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

10.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

11.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

12. Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

13. Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

14.Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів

місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

15. Про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки.

16. Про внесення змін до селищного бюджету Меденицької селищної ради на 2022 рік.

17. Про внесення змін до рішення третьої сесії восьмого демократичного скликання від 22.12.2021 року №1413 «Про затвердження Програми «Благоустрій населених пунктів Меденицької селищної ради  Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік».

18. Про затвердження Програми з проведення експертизи проектно-кошторисної документації  «Берегоукріплюючі та руслорегулюючі роботи на р. Летнянка в районі  вул. Б. Хмельницького в с. Летня Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області (нове будівництво)»  

19. Про затвердження положень про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної  установи «Меденицький інклюзивно – ресурсний центр” Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області.

20. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посади керівників комунальних закладів культури Меденицької селищної ради.

21.Про упорядкування структури КЗ «Меденицька публічна бібліотека» Меденицької селищної ради та вилучення з базової мережі публічних бібліотек Міністерства культури та інформаційної політики України і з ЕСМаР бібліотек-філій сіл Далява і Тинів.

22. Про затвердження робочої документації “Реконструкція системи газопостачання з газифікацією паливної на вул.Незалежності,10 смт.Меденичі, Дрогобицького р-ну, Львівської обл.”

23.Про прийняття повноважень та покладення обов’язків у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців

24.Про звернення депутатів Меденицької селищної ради VIІI

скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо  бездіяльністі влади, приховування злочинів, відвертого ігнорування фактів злочинних дій високопосадовців.

25 Про звернення депутатів Меденицької селищної ради VIІI скликання до Верховної Ради України,Кабінету Міністрів України щодо здешевлення вартості продуктів харчування та збереження конкурентоспроможності вітчизняного виробника.

26. Земельні питання.

 

-Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і   споруд   гр.  Заграй  Ользі Захарівні та надання  її у власність 

- Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і   споруд гр.  Тиханович   Вірі   Михайлівні та надання  її у власність .

- Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського   господарства  гр. Олійнику  Миколі  Васильовичу 

- Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і   споруд   гр.  Двожан Марії Олексіївні та надання  її у власність 

- Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і   споруд   гр.  Квику Степану Степановичу та надання  її у власність 

- Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки   для ведення індивідуального садівництва гр.  Марків Наталії  Миколаївні та  надання  її у власність 

- Про   затвердження   проекту із   землеустрою   щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Цапу Іванові  Ярославовичу та  надання  її у власність 

- Про   затвердження   проекту із   землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр.  Марків Юлії  Андріївні та  надання  її у власність 

- Про   затвердження   проекту із   землеустрою  щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр.  Нечипору  Віталієві  Миколайовичу та  надання  її у власність 

- Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр.  Чайці Петрові  Михайловичу та надання  її у власність 

- Про вилучення земельної ділянки, яка  знаходилась  у  користуванні  гр. М’язик Марії Степанівни.      

- Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського   - господарства гр.  Вайді Надії Степанівні .   

- Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки   для    ведення індивідуального   садівництва гр. Вайді Надії Степанівні. 

- Про    затвердження    проекту    землеустрою щодо   відведення   земельної    ділянки     для ведення особистого селянського господарства гр. Лесько  Любові  Григорівні та   надання  її  у  власність (Вороблевичі)    

- Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і   споруд   р.  Ільчишин Світлані Євстахівні та надання  її у власність .

- Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась у користуванні гр. Гіщак  Анни Йосипівни   .

- Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась у користуванні гр. Бандрівської  Ганни Іванівни  .

- Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась у користуванні гр. Грицая  Петра  Якимовича  .

- Про  надання  дозволу   на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки    для   ведення особистого селянського господарства гр. Гіщаку  Ігорю Мироновичу.  

- Про  надання  дозволу   на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки    для   ведення  особистого селянського господарства гр. Кіхтяк Світлані  Михайлівні.  

- Про  надання  дозволу   на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки    для   ведення особистого селянського господарства гр. Яремчак  Марії  Петрівні. 

- Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Богдан  Анастасії Миколаївні та надання  її у власність .

- Про  відміну   рішення  3 сесії  8 скликання Меденицької селищної ради від 22 грудня 2020року  № 100 «Про  надання дозволу гр.Кушніру Петру Ігоровичу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  для  ведення  особистого селянського  господарства»  .

- Про надання   дозволу   на   розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення  індивідуального садівництва гр. Жук  Марії  Іванівні .

- Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Артимоновій  Марії  Миколаївні та надання  її у власність .

- Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і   споруд гр. Дробіняку  Петру  Стефановичу та надання  її у власність .

- Про затвердження  технічної   документації із   землеустрою  щодо   встановлення  меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва  гр. Вінярж Євгенії Іллівні та надання  їх  у  власність .

- Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва гр. Піціву  Ігорю  Євгеновичу .

- Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва гр. Маланяк  Ірині  Богданівні .

- Про затвердження  технічної   документації із   землеустрою  щодо   встановлення  меж земельних  ділянок в натурі  (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр. Костів  Наталії  Федорівні та надання  їх  у  власність .

- Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки   для    ведення   індивідуального   садівництва гр. Давиденко Юлії  Павлівні .

- Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної   ділянки   для    ведення  індивідуального   садівництва гр. Оніщенко Ілоні Ігорівні .

- Про  затвердження  технічної   документації із    землеустрою   щодо   встановлення  меж земельної  ділянки  в   натурі  (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і   споруд   гр.  Король Любомирі  Федорівніта надання  її у власність .

-  надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель (код КВЦПЗ для іншого сільськогосподарського призначення) в оренду гр. Кушніру Петру Ігоровичу

- Про   надання   дозволу  на   розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельних  ділянок  для обслуговування  автодороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів –Пустомити - Меденичі у користування Службі автомобільних доріг у Львівській області .

- Про передачу в оренду неуспадкованих земельних ділянок (паїв), розташованих за межами с. Вороблевичі товариству з обмеженою відповідальністю  «Захід-Агро МХП»

- Про передачу в оренду неуспадкованих земельних ділянок (паїв), розташованих за межами с.Солонсько   товариству з обмеженою відповідальністю  «Захід-Агро МХП»

- Про передачу в оренду неуспадкованих земельних ділянок (паїв), розташованих за межами с.Довге товариству з обмеженою відповідальністю  «Захід-Агро МХП»

- Про внесення змін до рішення 13 сесії 8 скликання Меденицької селищної ради  № 1225 від 29.11.2021р. «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі електронного аукціону  та  надання дозволу на виготовлення відповідної документації»

- Про   надання   дозволу  на   розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  для обслуговування  ГРП № 42 інвентарний № 14300051 в с.Грушів  АТ «Львівгаз»

- Про   надання   дозволу  на   розроблення проекту землеустрою щодо відведення   земельної  ділянки  для обслуговування  ГРП № 43 інвентарний № 14300037 в с.Грушів АТ «Львівгаз»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь