Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень на XVІІ сесію земельні питання. Юридичні

Дата: 10.02.2022 12:00
Кількість переглядів: 226

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення 13 сесії 8 скликання Меденицької селищної ради  № 1225 від 29.11.2021р. «Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі електронного аукціону  та  надання дозволу на виготовлення відповідної документації»

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про   надання   дозволу  на   розроблення проекту землеустрою щодо відведення   земельної  ділянки  для обслуговування ГРП № 42 інвентарний № 14300051 в с.Грушів  АТ «Львівгаз»

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про   надання   дозволу  на   розроблення проекту землеустрою щодо відведення   земельної  ділянки  для обслуговування ГРП № 43 інвентарний № 14300037 в с.Грушів АТ «Львівгаз»

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель (код КВЦПЗ для іншого сільськогосподарського призначення) в орендугр. Кушніру Петру Ігоровичу

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про   надання   дозволу  на   розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельних  ділянок  для обслуговування автодороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити - Меденичі у користування Службі автомобільних доріг у Львівській області

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про передачу в оренду неуспадкованих земельних ділянок (паїв), розташованих за межами с. Вороблевичі товариству з обмеженою відповідальністю  «Захід-Агро МХП»

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про передачу в оренду неуспадкованих земельних ділянок (паїв), розташованих за межами с.Солонсько   товариству з обмеженою відповідальністю  «Захід-Агро МХП»

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про передачу в оренду неуспадкованих земельних ділянок (паїв), розташованих за межами с.Довге товариству з обмеженою відповідальністю  «Захід-Агро МХП»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь