Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання XVll сесії восьмого демократичного скликання

Дата: 11.02.2022 15:01
Кількість переглядів: 450

11 лютого 2022 року  відбулося засідання позачергової  XVІІ сесії восьмого демократичного скликання під головуванням селищного голови Меденицької селищної ради Михайла Живчина.

Найперше  голосували за прийняття порядку денного та внесення декількох проектів рішення на розгляд сесії. З порядком денним  на XVІІ позачергову сесію  та проектами рішень можна ознайомитися в розділі «Проекти рішень на чергову сесію».

Першим доповідав про участь Меденицької селищної ради в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 -2025 роки заступник селищного голови Іван Пурій. Обговорювався кожен проект зокрема та вказували, яке буде співфінансування для кожного.

 До прикладу:

  • На ремонт фасаду (утеплення) гімназії с. Солонсько частину коштів надають ТОВ «Захід-Агро МХП», цегельний завод та підприємці;
  • Капітальний ремонт ЗДО «Калинонька» співфінансування ТзОВ «ЗАХІДНАДРАСЕРВІС»;
  • КНП «Меденицька лікарня» співфінансування ТОВ БК «Горизонти»;
  • Капітальний ремонт даху гімназії с. Грушів співфінансування ТОВ «Захід-Агро МХП» та 10% підрядник виконання робіт.

 

На розгляді було також питання про затвердження «Програми з проведення експертизи проектно-кошторисної документації  «Берегоукріплюючі та руслорегулюючі роботи на р. Летнянка в районі  вул. Б. Хмельницького в с. Летня Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області (нове будівництво)»  

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ярослав Куцик доповідав на сесії по питаннях:

  • щодо затвердження положень про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної  установи «Меденицький  інклюзивно – ресурсний центр” Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області,
  • про упорядкування структури КЗ «Меденицька публічна бібліотека» Меденицької селищної ради та вилучення з базової мережі публічних бібліотек Міністерства культури та інформаційної політики України і з ЕСМаР бібліотек-філій сіл Далява і Тинів.
  • про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посади керівників комунальних закладів культури Меденицької селищної ради.

Також на сесії було проголосовано про звернення до Кабінету міністрів щодо здешевлення продуктів харчування, зниження податку на додану вартість та підтримку власного виробника.

Було розглянуто ряд земельних питань, які внесені в порядок денний сесії та деякі інші питання.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь