Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ МЕДЕНИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 24.02.2022 16:29
Кількість переглядів: 196

24. 02. 2022 року відбулося позачергове засідання XVIII сесії восьмого демократичного скликання під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Найперше голова наголосив на необхідності збереження спокою, не панікувати, звернувся до депутатів та старост сіл громади контролювати ситуацію на місцях, бути пильними.

В час повномасштабного вторгнення російських військ на територію України гостро виникло питання забезпечення паливно-мастильними  матеріалами лікарень, пожежних частин та інших структур Меденицької громади, а також медикаментами, продуктами та засобами першої необхідності.

Тому на даному скликанні розглядалися питання:

  • Внесення змін до «Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Меденицької селищної ради на 2020 – 2022 роки» про виділення коштів для наповнення матеріального резерву, щоб в подальшому закупити генератори для лікарні  ФаПів та пожежної частини паливно-мастильних матеріалів, медикаментів. По даному питанню доповідав Андрій Ванівський.
  • Внесення змін до селищного бюджету 2022 року про необхідність виділення коштів.  Надання виконавчому комітету Меденицької селищної ради та голові селищної ради право використання коштів та прийняття рішень, з подальшим затвердженням на сесії. Доповідав Віталій Перхун.
  • Про закупівлю продуктів харчування, медикаментів працівниками соціальних служб для одиноких громадян та малозабезпечених сімей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь