Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 23 Про затвердження окремих заходів правового режиму воєнного стану від 24 лютого 2022 року

Дата: 25.02.2022 12:20
Кількість переглядів: 227

 

МЕДЕНИЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДРОГОБИЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 24 лютого  2022  року                   смт.Меденичі                              № 23

 

Про затвердження окремих заходів

правового режиму воєнного стану

 

        Відповідно до  статті 64 Конституції України, ст. 8 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,  Указу Президента України №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 8 липня 2020 року №573 “Питання запровадження та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану”, беручи до уваги розпорядження голови Дрогобицької районної державної адміністрації від 24 лютого 2022 року №42 “Про запровадження окремих заходів правового режиму воєнного стану”, з метою забезпечення правопорядку та безпеки населення запровадити на території Меденицької громади окремі заходи правового режиму та ввести тимчасові обмеження прав громадян:

  1. Заборонити з 8 год. 00 хв. 25 лютого 2022 року торгівлю сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами виробленими на спиртовій основі до особливого розпорядження, але не пізніше ніж на час дії правового режиму воєнного стану. Контроль за виконанням цього обмеження покласти на Дрогобицький РВ ГУНП у Львівській обл.
  2. Запровадити на території Меденицької громади обмеження пересування фізичних осіб та автомобільного транспорту з 22 год.00 хв. до 07год. 00 хв. починаючи з 24 лютого 2022 року. Контроль за виконанням цього обмеження покласти на Дрогобицький РВ ГУНП у Львівській обл.
  3. Перевести навчальні заклади загальної середньої освіти на дистанційну форму навчання до особливого розпорядження, але не пізніше ніж на час дії правового режиму воєнного стану.
  4. Заборонити громадянам, які перебувають на військовому або спеціальному обліку у Міноборони чи Служби безпеки України змінювати місце проживання (місце перебування)  без дозволу начальника Дрогобицького районного центру комплектування та соціальної підтримки або начальника Дрогобицького МРВ УСБУ у Львівській області.
  5. Керівникам та власникам готелів незалежно від форм власності заборонити поселення фізичних осіб без погодження з територіальним органом Національної поліції України.
  6. Контроль за виконанням розпорядження  залишаю за собою.

 

 

 

 

           Селищний голова                                                    Михайло ЖИВЧИН

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь