Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання ХІХ позачергової сесії Меденицької селищної ради

Дата: 06.05.2022 16:15
Кількість переглядів: 723

6.05.2022 року відбулася ХІХ позачергова сесія Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Сесія розпочалася з виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів Збройних Сил України, які проживали  в Меденицькій громаді.

На порядку денному сесії були такі питання:

  1. Затвердження Програми матеріальної підтримки Дрогобицького районного відділу поліції ГУ НП у Львівській області з матеріально-технічного забезпечення на 2022 рік. Доповідали : В. Перхун, І. Бученков. Для забезпечення охорони публічного порядку та швидкого реагування на події та правопорушення, можливості забезпечення охорони громадського правопорядку та інших заходів поліцейським офіцером громади, підвищення рівня технологічного, технічного оснащення правоохоронних органів у профілактиці та боротьбі зі злочинністю необхідне придбання паливно – мастильних матеріалів.
  2. Забезпечення заходів по соціальному захисту малозабезпечених сімей, для потреб добровольчого формування ( забезпечення формою та всім необхідним ). По цьому питанню доповідав В. Перхун.
  3. Затвердження Програми “Надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування після досягнення 18-річного віку на території Меденицької селищної ради на 2022 рік”. Я.Куцик зазначив, що для отримання одноразової матеріальної допомоги необхідно затвердити програму.
  4. Розглядалося питання про внесення змін до селищного бюджету для виконання прийнятих програм, збільшення кошторисних потреб по забезпеченню електроенергією та водопостачання, виплат одноразової матеріальної допомоги.
  5. Розглядалося питання вилучення з оперативного управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Меденицької селищної ради  нерухоме майно комунальної власності Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області та закріпити його на праві господарського відання на баланс Комунального підприємства «Меденицьке виробниче управління житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення» Меденицької селищної ради.
  6. Депутат Роман Марків доповідав про звернення депутатів до Львівської дирекції Укрпошти, до Дрогобицького відділення щодо стабільної роботи відділень в усіх населених пунктах громади для зручного користування населення.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь