Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське опитування щодо перейменування назв вулиць

Дата: 01.07.2022 14:25
Кількість переглядів: 1248

Після повномасштабного воєнного вторгнення Росії постало нагальне питання зміни назв вулиць, які ще пов’язані з радянською добою.

Щоб визначитися із новими назвами вулиць, площ, було створено відповідно до Розпорядження голови Живчина Михайла Мар'яновича  робочу групу з питань перейменування вулиць в Меденицькій територіальній громаді. 

Одноголосно було прийнято рішення про зміну назв визначених вулиць та подальшого обговорення згідно Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Для визначення назв вулиць, які повинні замінити теперішні, робочою групою було залучено декана історичного факультету Галіва Миколу Дмитровича, доктора педагогічних наук, професора кафедри історії Дрогобицького державного педагогічного університету  ім. І. Франка.

Дане громадське опитування проводиться Меденицькою селищною радою з метою визначення громадської думки жителів громади щодо запропонованих робочою групою назв вулиць.

Пропозиції та зауваження можна подавати до 11.07.2022 року року на електронну адресу: medenychi.rada@ukr.net Пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства. Пропозиції подані особами після встановленого строку, залишаються без розгляду.
Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: до 11 липня 2022 року проводяться електронні консультації, шляхом заповнення відповідної форми на офіційному вебсайті селищної ради за посиланням нище та анкетування жителів вулиць.
Консультації щодо питання, яке винесено на громадське обговорення можна отримати за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, смт.Меденичі, вул.Незалежності,52.
Відповідальний за проведення громадського обговорення та за організацію розгляду пропозицій – завідувач юридичного сектору виконавчого комітету Меденицької селищної ради Скоропад В.В.

Громадське опитування щодо перейменування назв вулиць

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь