Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем молоді селищного голови Михайла Живчина

Дата: 12.08.2022 07:42
Кількість переглядів: 495

Вітаю  молодь з цим чудовим святом!

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Молодість – безцінний дар природи. Це пора, коли людина ухвалює свої перші власні рішення, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Прикро, що на вашу долю випало пережити важкі випробування війною, що ви змушені чути звуки сирен, вибухів і розуміти, що існує реальна загроза життю. Багато молодих хлопців і дівчат стали на захист своєї країни, ризикуючи своїм життям, відкладаючи свої плани на пізніше.

Але сприймайте цей час, як можливість творення чогось нового, творення новітньої України, нових можливостей. Сьогодні ваш день, найяскравіше говорить нам, що саме молоді належить змінювати світ. Ви – сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Нехай же ваші рішення і ваші дії виведуть нашу країну до світла і процвітання. А ваш оптимізм і енергія знаходять втілення у науці, бізнесі, у спорті та мистецтві.


       Тому з нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Бажаю молодому поколінню прожити довге, бурхливе, щасливе і насичене безліччю приємних моментів життя. Сміливості вам і простого людського щастя.

Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Цінуйте кожну мить!

Залишайтесь молодими!

З Днем молоді – яскраві привітання: листівки та побажання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь