Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання

Дата: 26.06.2022 22:26
Кількість переглядів: 305

100 – річний Ювілей святкує сьогодні  мешканка смт. Меденичі  Дмитрюк Олександра Василівна.

Привітати з таким поважним Ювілеєм завітали  до її оселі селищний голова Михайло Живчин, заступник селищного голови Іван Пурій, секретар селищної ради Любов Кішко, керуючий справами виконавчого комітету Любов Мороз.

Радо зустріла гостей іменинниця, розчулено вислухавши привітання, запросила гостей до своєї оселі. Охоче розповідала про  своє життя, пережиті важкі часи голодомору, становлення нашої країни. Були щасливі та радісні моменти в житті – народження дітей і онуків, а не так давно – правнуків. Працюючи вчителем,  надихалася спілкуванням з дітьми.

З нагоди 100 – річного ювілею гості від щирого серця привітали Олександру Василівну,  побажали їй міцного здоров’я, добробуту,  родинного затишку, з рідними  прожити ще багато років в мирі та радості.

Складаємо щиру пошану мудрості педагога,  адже прожиті Вами роки можуть слугувати  прикладом служіння своїй країні, своїм учням  та односельчанам.  У Ваші 100 років бажаємо кожен день зустрічати з посмішкою і надією, гріти своє серце щастям і любов’ю рідних. У другому своєму сторіччі бажаємо жити у мирній Україні, тішитися внуками та правнуками.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь