Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Львові відбудеться консультація для військових та членів їх сімей щодо пільг при вступі у ЗВО

Дата: 08.07.2022 14:35
Кількість переглядів: 223

У середу, 13 липня, у Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбудеться зустріч-консультація для військових та членів їх сімей щодо пільг при вступі у заклади вищої освіти.

Початок о 12:00 год. Адреса: вул. Університетська, 1 ауд. 301.

Організатори заходу – Центр соціального розвитку та громадських ініціатив ЛНУ ім. І. Франка, Студентська профспілка ЛНУ ім. І. Франка та Офіс підтримки родин військовослужбовців при Львівській обласній військовій адміністрації.

«Ми зібрали корисну інформацію для військовослужбовців та їх сімей про можливості отримати якісну вищу освіту у різних навчальних закладах України. Представимо перелік усіх ЗВО, які надають спеціальні умови на вступній кампанії-2022. До прикладу, ветеран війни, який отримав інвалідність внаслідок бойових дій, може вступати до закладів вищої освіти лише за співбесідою», - пояснює Ярина Танчак, керівниця Центр соціального розвитку та громадських ініціатив ЛНУ ім. І.Франка.

«Вступна кампанія у заклади вищої освіти невдовзі стартує. Тож запрошуємо усіх захисників та захисниць України, їх рідних дізнатись усе про можливості вступу на пільгових умовах», - каже Анна Кузюта, координаторка Офісу підтримки родин військових.

Реєстрація на зустріч-консультацію за посиланням:  https://forms.gle/bTEjcGAZZXu2BqXE9?

Вступ-2022: 8 липня розпочинається перший етап підтвердження участі в  додатковій сесії НМТ : 08:07:2022 - 20 хвилин Житомир


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь