Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАЯВА Меденицького селищного голови та депутатів Меденицької селищної ради про засудження збройної агресії російської федерації проти України та підтримку територіальної цілісності України в рамках міжнародно визнаних кордонів, державного суверенітет

Дата: 08.07.2022 15:35
Кількість переглядів: 853

На ХХІ сесії восьмго демократичного скликання було прийнято рішення  "Про засудження збройної агресії російської федерації проти України та підтримку територіальної цілісності"

        Ми, Меденицький селищний голова та депутати Меденицької селищної ради заявляємо, що російська федерація є агресором та постійно порушує принципи і норми міжнародного права, які гарантують суверенітет та територіальну цілісність України як незалежної держави, а також міжнародні акти у сфері прав людини.

Вважаємо, що початок війни 24 лютого 2022 року російської федерації проти України та її варварські методи ведення є повним нехтуванням права людини на життя.

Цим рішенням російська федерація здійснила чергову збройну агресію проти суверенної і незалежної держави та проігнорувала Меморандум про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 5 грудня 1994 року (Будапештський меморандум).

Військові дії російської федерації в України мають масштаб, небачений у Європі протягом десятиліть та необхідні термінові дії, щоб врятувати Українську націю від лиха війни.

Ми закликаємо всіх українців об’єднатися, не поширювати не правдиву інформацію, а також відкласти суперечки між собою задля нашої перемоги.

Закликаємо НАТО, ЄС і весь цивілізований світ максимально допомогти українській нації у боротьбі з російським фашизмом.

         Закликаємо уряди та парламенти іноземних держав сприяти зміцненню обороноздатності України та прискорити надання комплексної, у тому числі оборонної допомоги, спрямованої на посилення здатності Української держави реагувати на загострення безпекової ситуації з боку російської федерації та її  сателітів, а також підтримувати економіку України та її фінансову стабільність.

Ми повністю підтримуємо постанову Верховної Ради України від 14 квітня 2022 року №2188-IX «Про Заяву Верховної Ради України «Про вчинення Російською Федерацією геноциду в Україні».

 

Ми віримо в наші Збройні сили і нашу перемогу! Слава Україні!

Селищний голова Меденицької селищної ради 

Михайло Живчин

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь