Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ХХІІІ СЕСІЇ МЕДЕНИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.08.2022 12:13
Кількість переглядів: 465

17.08. 2022 року відбулося засідання XХIII  сесії  восьмого демократичного скликання під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Розглядалися такі питання:

1. По цивільному захисту  оборонній та мобілізаційній роботі:

  • Про затвердження Програми матеріально-технічної підтримки добровольчого формування Меденицької територіальної громади на 2022 рік.

Про виділення коштів для забезпечення добровольчого формування необхідними засобами:

  • дві рації, одна автомобільна рація, захисні шоломи, пальне, протигази (30 шт.).
  • Про затвердження Програми покращення матеріально-технічного

забезпечення В/Ч А 7079 103 бригади ТрО на 2022 рік.

Потрібні кошти для придбання зимового одягу для частини добровольчого формування, тим захисникам, які є мешканцями Меденицької територіальної громади і зараз перебувають на передовій.

  • Зміни до Програми соціального захисту населення сформованої Меденицької територіальної громади.

Необхідне виділення коштів для закупівлі форми пожежника для пожежних формувань Дрогобицького району.

По цих питаннях доповідав начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення Андрій Ванівський.

 

2. На розгляді було питання затвердження Програми інформатизації «Цифрова Меденицька територіальна громада».

Доповідав начальник Загального відділу Богдан Жовнірчик.

Інформатизація, цифровізація, електронний документообіг необхідна вимога нашого часу, необхідність реалізації місцевих програм інформатизації. Для цього потрібна Програма інформатизації «Цифрова Меденицька територіальна громада» на 2022 – 2024 роки. Програма повністю узгоджується із Стратегією розвитку Львівської області на період 2027 року. Це дасть можливість розширити доступ та полегшити роботу у сфері освіти, охорони здоров’я, підвищить якість надання публічних послуг.

 

3. Далі розглядалося питання по внесенню змін до Програми « Благоустрій населених пунктів Меденицької селищної ради  Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік». Виділятимуться кошти на ремонт вул. Грушевського в смт. Меденичі (придбання бруківки), обслуговування техніки комунального господарства.

Вносили зміни до Програми Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення населення населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік” збільшивши заходи з надання матеріальної допомоги за розпорядженням селищного голови, а також збільшивши заходи з надання одноразової грошової допомоги онкохворим.

По цих питаннях доповідала перший заступник селищного голови Марія Новаковська.

4. Для реалізації усіх попередньо згаданих програм  необхідні зміни до селищного бюджету, про що доповідав начальник Управління фінансів Віталій Перхун.

На розгляді було також питання виділення коштів для музею ім. Євгена Осередчука в с. Довге, оплату праці кочегарів, які будуть працювати в зимовий період в школах Меденицької громади, виділення коштів для проходження медогляду педагогічних працівників.

5. Одним з важливих питань, що розглядалися було питання підготовки шкіл і дошкільних установ Меденицької територіальної громади до очного навчання, про це доповідав начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ярослав Куцик.

Обговорювалася готовність у навчальних закладах та дошкульних установах укриттів, підготовки учнів до навчання в умовах воєнного стану. Проінформовано було про те, що всі школи Меденицької ТГ допущені до навчання, а укриття доокомплектовуються.

6.  Прийняли рішення про заборону діяльності церкви московського патріархату, доповідала секретар селищної ради Любов Кішко.

7. Про виділення субвенції  на ремонт доріг в с. Літиня та в с. Вороблевичі повідомив голова селищної ради Михайло Живчин.

Депутати Меденицької селищної ради прийняли рішення про  виділення коштів на співфінансування субвенції для ремонту доріг.

8. По земельних питаннях, які виносилися на дану сесію доповідала начальник відділу земельних ресурсів Ірина Піць.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь