Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти Меденицької громади.

Дата: 18.08.2022 19:45
Кількість переглядів: 490

18 серпня в приміщенні Меденицької селищної ради відбулася нарада керівників дошкільних установ та закладів освіти Меденицької територіальної громади. 

На нараді були присутні: головний фахівець відділу цивільного захисту Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у  Львівській області Сергій Юхновський та майстер виробничого навчання НКП у м. Дрогобич НМЦ Цивільного Захисту та безпеки життєдіяльності у Львівській області Іван Глинка. Спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту Меденицької селищної ради Володимир Ільницький. Нарада відбулася під керівництвом начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту  Ярослава Куцика.

Основною метою заходу було проінформувати та надати певні рекомендації керівникам закладів освіти щодо правил ведення очного навчання   в період воєнного стану та правил поведінки вчителів та дітей під час повітряної тривоги.  Було доведено до відома, що є певні нормативні акти по допуску до навчання та вимоги щодо укриття у школах.

Так як основний спосіб захисту населення – це звукове сповіщення, тому велося роз’яснення, які існують режими та види сповіщення, час тривалості сигналів і за який час мають  провести дітей з класів до укриття.

Ярослав Миронович повідомив присутніх про те, що було проведено біохімічний аналіз води, закуплені засоби пожежогасіння, укомплектували укриття всім необхідним. В кожному навчальному закладі мають бути таблички, які вказують на розміщення укриття. На початку вересня будуть проводитися навчання при сповіщеннях повітряної тривоги.

Також на нараді керівників дошкільних установ та закладів освіти було проінформовано про проведення медогляду педагогічних працівників перед початком навчання. Надано інформацію як буде здійснюватися опалення в зимовий період. Завезено вже майже повністю тверде пальне (дрова) для  шкіл та садочків. Домовлено про огрівання шкіл електрикою та газом.

В разі будь-яких змін щодо ведення навчального процесу буде повідомлено на наступних нарадах.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь