Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання селищного голови Меденицької територіальної громади з Днем Прапора та Днем Незалежності

Дата: 23.08.2022 07:47
Кількість переглядів: 612

Від щирого серця вітаю вас з Днем Прапора та Днем Незалежності!

Миру, злагоди, благополуччя кожному, стійкості духу та віри у вільне майбутнє України! Процвітання кожній сім’ї! Міцного здоров’я усім!

День Незалежності і День Прапора – це два найважливіші державні  свята в нашій державі. Це символ неділимості та незламності, недоторканності. А особливо зараз, коли боремося під синьо – жовтими знаменами за незалежність, волю і бажання жити у своїй вільній державі. Український стяг уособлює минуле, сьогодення та майбутнє громадян нашої країни.

Синьо-жовтий прапор - це наша віра, наш дух, честь і наша слава. З ним ми домоглися незалежності і відновили власну державу і збережемо її для наступних поколінь. Це свято встановлене на честь багатовікової історії української держави, державної символіки незалежної України. Закликаю вас берегти прапор як важливу національну святиню!

День Незалежності України – це надзвичайно важливе та вагоме свято для всіх українців. Наша нація ще з часів Київської Русі прагнула до волі, свобідної держави, панувати у своїй Богом даній країні. Вільний дух, стійкість і незламність завжди були притаманні і в часи козацької доби, і під час визвольної боротьби Січових Стрільців, воїнів ЗУНР та УНР.

І в наш час війни з агресором не бракує нашим Воїнам незламності духу, сміливості  та бажання жити у вільній державі. Сьогодні на полі бою військові ЗСУ захищають право вільно жити на власній землі. І ми робимо усе, що можемо, щоб разом вистояти в цій війні за нашу свободу, за те, щоб Україна жила і процвітала. Лише завдяки згуртованості, підтримки одне одного та увазі до ближнього ми переможемо!

Вічна слава усім, хто віддав життя за Україну!

Вічна слава усім нашим захисникам та захисницям!

Слава Україні!

З повагою, селищний голова        Михайло ЖИВЧИН

Привітання міського голови з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності  України | Новини | Баштанська міська територіальна громада

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь