Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захід до Дня Українського Прапора та Дня Незалежності.

Дата: 23.08.2022 15:55
Кількість переглядів: 540

З нагоди Дня Незалежності в день вшанування Українського прапора  відбулися урочистості і в нашій громаді на території Меденицької селищної ради.

В час, коли ми відстоюємо свою Незалежність, коли наші воїни під синьо – жовтими стягами борються за мир в нашій країні надважливо шанувати та навчати молоде покоління берегти нашу святиню – синьо – жовтий прапор, символ незламності та неділимості і пам’ятати таке вагоме для всіх українців свято – День Незалежності України.

Розпочався захід з Гімну України, який виконав наймолодший учасник вокальних колективів.

Селищний голова Меденицької територіальної громади Михайло Живчин привітав усіх присутніх з Днем Незалежності та днем Українського прапора та  наголосив, що наша нація ще з часів Київської Русі прагнула до волі, незалежної держави. Вільний дух, стійкість і незламність завжди були притаманні і в часи козацької доби, і під час визвольної боротьби Січових Стрільців, бійців ЗУНР та УНР. І зараз не бракує нашим Воїнам незламності духу, сміливості  та бажання жити у вільній державі. Сьогодні на полі бою військові ЗСУ захищають право вільно жити на власній землі.

На заході, організованому народними домами сіл Ріпчиці, Меденичі та Опори КЗ «Меденицький селищний народний дім» свої вміння та здібності демонстрували вокалісти, хореографічні та вокальні колективи. Діти декламували вірші, виконували патріотичні пісні.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих воїнів ЗСУ, із скорботою вдячністю згадали тих, хто поклав своє життя за незалежність України.

Дякуємо усім учасникам та організаторам за проведений захід.

Будьмо патріотами своєї країни, шануймо наші символи незламності та волі!

Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь