Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальна робота з найвразливішими верствами населення.

Дата: 23.08.2022 15:53
Кількість переглядів: 427

Повномасштабне вторгнення  ворога на нашу землю  змінило хід роботи всіх служб і нашої в тому числі. Сьогодні як в Україні, так і за її межами ведеться робота, яка передбачає соціальну, психологічну  підтримку, адресну гуманітарну допомогу найвразливішим верствам населення.

     Керівником та фахівцями КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» протягом липня – серпня відвідано всі сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом. Обстежено умови проживання, надано соціальні послуги та матеріальну допомогу ( продукти харчування, миючі засоби, дитяче харчування, засоби особистої гігієни, шкільне приладдя, тощо).

     Соціальними робітниками доставлено продукти  харчування всім самотнім громадянам за місцем проживання, які перебувають на обліку в Центрі.

Надається  також матеріальна допомога  ВПО.

     Спільними зусиллями  нашого  Центру  і  БО «Благодійним фондом родини Веселого», БФ «Карітас», Фундацією св. Антонія  та іншими доброчинцями  постійно надається допомога, яка вкрай важлива  для всіх потребуючих мешканців  нашої  громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь