Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Меденицька громада є переможцем конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!».

Дата: 20.09.2022 16:05
Кількість переглядів: 807

В час воєнного російсько-українського протистояння першочергово виділяються кошти на потреби військових. Та ми не можемо залишатися байдужими до тих, хто втратив своє житло і шукає прихистку в нашій громаді. Тому Виконавчий комітет Меденицької селищної ради розглядає різні способи реалізації господарських питань, та вирішили взяти участь у даному конкурсі.

Необхідністю в даний час є проведення ремонту в закладах освіти, медицини і будівель, які використовуються для проживання внутрішньо переміщених осіб.

З метою реалізації питання проживання внутрішньо переміщених осіб Меденицька селищна рада взяла участь у конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!», організатором якого є Фонд «МХП – Громаді», та стала переможцем даного конкурсу.

Метою проєкту є створення комфортних та безпечних умов, альтернативних місць для проживання внутрішньо переміщених осіб. Частину коштів надає Фонд «МХП – Громаді».

Для реалізації проєкту необхідні кошти в сумі 498,0 тис. грн. для проведення робіт по поточному ремонту . Джерелами фінансування є:

  • БО «БФ» «МХП – ГРОМАДІ»    - 100,0 тис.  грн.;
  • Кошти селищного бюджету в сумі 398,0 тис. грн.

В результаті реалізації проєкту  будуть створені сприятливі умови для проживання внутрішньо переміщених осіб, які приїхали з окупованих територій України.

Даний проєкт планується реалізувати до 30 листопада 2022 року.

Щиро вдячні Фонду «МХП – Громаді» БФ «МХП – Громаді» за підтримку та розуміння.

 

 

Відбір для проведення зовнішньої оцінки проектів | Громадський Простір

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь